Vulpița și Viorel au comis-o din nou! Soții Stegaru, amendați de polițiști. Ce au făcut cei doi - Cancan.ro

Vulpița și Viorel au comis-o din nou! Soții Stegaru, amendați de polițiști. Ce au făcut cei doi


Vulpița și Viorel au ieșit în afara legii și au fost sancționați de către autorități. Cei doi au fost prinși încălcând măsurile impuse pe timp de pandemie și s-au ales fiecare cu câte o amendă de zile mari.

Neșansa a făcut ca plimbare nocturnă să fie întreruptă de polițiștii din județul Vaslui, care au oprit autoturismul în care se aflau cei doi. După o scurtă verificare, polițiștii au constatat că Vulpița și Viorel nu aveau o declarație pe proprie răspundere, care să justifice motivul deplasării, așa că au fost amendați.

Viorel, revoltat de sancțiunea primită.

Escapada nocturnă i-a costat pe soții Stegaru. Polițiștii le-au dat fiecăruia, atât lui Viorel, cât și Vulpiței câte 1.000 de lei amendă și i-au atenționat să nu mai repete greșeala. Celelalte două persoane ce se aflau în mașină nu au fost sancționate, pentru că aveau documentele necesare, care să motiveze deplasare.

Capul familiei Stegaru s-a arătat extrem de nemulțumit de sancțiunea primită și chiar i-a amenințat pe polițiști. În stilul caracteristic, Viorel s-a revoltat și a declarat că situația nu o să rămână așa. (VEZI ȘI: INFORMAȚII INCREDIBILE DESPRE VULPIȚA ȘI VIOREL STEGARU. CUM AU AJUNS CEI DOI ÎN PARLAMENT ȘI CUM AU FENTAT MUNCA UN AN ÎNTREG)

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>