Vasluian, rupt în bătaie de un puști de 16 ani. Motivul este ireal: „Nu știu dacă voi mai putea merge normal vreodată”


Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Vaslui a ajuns la spital cu răni grave după ce, în timp ce se afla pe stradă, a fost bătut cu bestialistate de un adolescent de 16 ani. Victima îi rugase să nu mai arunce cu petarde.

Incidentul s-a petrecut luni dimineață, pe strada Libertății din Vaslui, lângă Școala Gimnazială nr. 1. Bărbatul își curăța mașina de zăpadă când s-a trezit cu o petardă bubuind chiar la picioarele lui.

“M-am dus către cel care a aruncat-o, să-i spun să nu mai dea cu petarde că am un copil mic în casă, care doarme. Toată iarna am fost terorizați de aceste bubuituri. În loc să se liniștească, el a sărit la bătaie. M-a lovit până n-am mai putut sta în picioare. Am ajuns la spital cu fractură de femur la piciorul drept. M-a nenorocit. Am niște dureri groaznice și nu știu dacă voi mai putea merge normal vreodată.

Am două zile de când sunt operat la osul femural de la piciorul drept. M-au tăiat 25 de centimetri apoi mi-au băgat o tijă de titan. Am dureri groaznice, iar la ora asta nu vă pot spune cu siguranță că voi mai merge normal vreodată”, a declarat victima, citată de vremeanoua.

Reacția incredibilă a agresorului

Se pare că totul a început de la un gest simplu care s-a dovedit imprudent. “Era 10 dimineața, iar eu dădeam zăpada jos de pe mașină, când m-am trezit cu o petardă bubuind la picioarele mele. Am tresărit. M-am dus către cel care a aruncat-o și l-am rugat să înceteze că am copil mic în casă, de un an, care doarme, și care toată iarna a fost terorizat de aceste petarde.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>