Transferul lui Haruț la FCSB a picat: „Am crezut că va semna!” - Cancan.ro

Transferul lui Haruț la FCSB a picat: „Am crezut că va semna!”


Dat ca sigur la FCSB, transferul lui Denis Haruț a intrat în impas. Cu toate că Valeriu Iftime și Gigi Becali s-au înțeles în privința transferului și au pus la punct toate detaliile tranzacției, gruparea locală urmând să încaseze 700 mii de euro într-o singură tranșă și sămai încaseze 20% la un viitor transfer, Denis Haruț dar fundașul dreapta a refuzat să semneze cu FCSB, după ce Gigi Becali i-a pus două contracte în față, care îl legau de „roș-albaștri” pentru șapte ani!

„Am crezut că Haruț va semna. I-am acceptat toate pretențiile și am avut doar condiția acelei opțiuni pe încă doi ani. Trebuie să am și eu o posibilitate să mă asigur că pot să fac bani dintr-un viitor transfer. Că nu aveam de gând să îl țin 7 ani pe Haruț, doar nu sunt nebun. Dacă aveam ofertă bună, îl vindeam, că vreau să fac bani. Cu Iftime semnasem deja când l-a trimis pe băiat la București. Deci cluburile erau înțelese”, a declarat Gigi Becali.

Haruț a refuzat să semneze cu FCSB în condițiile care i-au fost oferite, deși el primește la Botoșani 2.500 de euro lunar, iar la București ar fi încasat 11.000 de euro lunar în primul an din contract. Salariul ar fi crescut cu câte o mie de euro lunar în fiecare an și ar fi ajuns la 15.000 de euro în ultima parte din primul contract. După care jucătorul ar mai fi avut o semnătură pentru alți cinci ani, cu salariul lunar plafonat la 15.000 de euro.

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>