Ștefania, primele declarații după ce s-a spus că s-a despărțit de Speak: “Am citit acele titluri”. A dezvăluit de ce nu mai poartă inelul de logodnă - Cancan.ro

Ștefania, primele declarații după ce s-a spus că s-a despărțit de Speak: “Am citit acele titluri”. A dezvăluit de ce nu mai poartă inelul de logodnă


Cântăreața Ștefania a acceptat să vorbească despre așa-zisa despărțire de Speak, iar interviul este unul emoționant. Avându-l alături pe viitorul ei soț, artista a dezvăluit motivul emoționant pentru care a decis să nu mai poarte inelul de logodnă. 

Ștefania, primele declarații după ce s-a zvonit că s-a despărțit de Speak

Cristina Ștefania Codreanu, așa cum se numește în buletin cântăreața, a fost cerută de soție de Speak pe 11 decembrie 2019, într-una dintre zilele de competiție de la “Asia Express”. Deși ei și-au ales nașii și știu cum își doresc să arate ziua nunții lor, recent s-a zvonit că nu ar mai fi împreună. Explicația invocată a fost că artista nu mai poartă inelul de logodnă. În timpul mărturisirilor făcute recent, ea a explicat că a renunțat să își mai țină superba bijuterie pe deget, pentru că nu își dorește să piardă pietrele prețioase, așa cum i s-a întâmplat până acum cu două dintre ele.

“Am citit și noi acele titluri (…). Nu port inelul pentru că nu vreau să păţească nimic. S-a întâmplat să-mi cadă o piatră, am pus-o şi a căzut alta şi nu era ok. Prefer să îl port doar la ocazii speciale, în rest, e acolo. Deci nu, nu ne-am despărţit”, a declarat viitoarea soția a lui Speak în cadrul matinalului de la Antena Stars.

 

View this post on Instagram

 

Speak, mărturisiri despre viitori nași

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>