Soția lui Andrei Ștefănescu vorbește pentru prima dată despre boala soțului său: „Mai dacă era mai periculos sau nu?”


Antonia, soția lui Andrei Ștefănescu, una dintre vedetei de la Antena 1 care a fost infectat cu noul coronavirus, le răspunde celor care de la apariția informației în spațiul public, au susținut că actorul minte cu privire la diagnosticul său. 

Andrei Ștefănescu a fost depistat pozitiv cu coronaviru și, deși, este asimptomatic, se află internat „Matei Balș” din Capitală. Printre cei care au susținut nu spune adevărul se află și Olivia Steer, care a comentat pe marginea faptului că acesta și-a sărutat copilul înainte de a pleca la spital, pentru a fi internat, dat l-a și acuzat că joacă un rol.

Atacul la obiect al Antoniei

Văzând că soțul ei este atacat din toate părțile, Antonia, soția lui Andrei Ștefănescu, a lansat un atac dur în mediul online. „Vă lămuresc eu de ce și-a pupat copilul: fiindcă și înainte să primească telefonul că e pozitiv îl pupase. Și de dimineață îl pupase, și seara la culcare îl pupase, și de o sută de ori pe zi îl pupase, în fiecare zi.

Fiindcă, ce să vezi?! Locuiește în aceeași casă cu copilul și cu nervasta, nu a picat în clipa aia din Lună infectat, ca să transmită virusul, infectat era și înainte de telefon, și cu o zi înainte, și cine mai știe de când, chiar credeți că mai conta sau că era mai periculos după ce a aflat rezultatul? Era tot el, nu avea simptome nici înainte, nici după aflarea rezultatului.

Puțin creier și puțină logică, atât e necesar ca să nu bați câmplii laolaltă cu toți imbecilii de pe FB, doar puțin. Desigur, unde e cazul, că de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere”, a comentat Antonia pe Instagram.

Declarațiile lui Andrei Ștefănescu

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>