Reacția Oanei Zăvoranu, după ce Christina ICH a câștigat în instanță emiterea unei ordonanțe președințiale împotriva ei - Cancan.ro

Reacția Oanei Zăvoranu, după ce Christina ICH a câștigat în instanță emiterea unei ordonanțe președințiale împotriva ei


Oana Zăvoranu a „încasat” o primă lovitură în lupta ei cu influencerițele. Christina ICH a câștigat în instanță emiterea unei ordonanțe președințiale împotriva vedetei, iar reacția brunetei n-a întârziat să apară.

Magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București  au admis cererea Cristinei ICH și au obligat-o pe actrița din ”Sacrificiul” să înceteze desfășurarea acțiunilor defăimătoare la adresa acesteia.

”Admite cererea formulată de reclamanta Micu Cristina în contradictoriu cu pârâta Zăvoranu Ioana. Obligă pârâta ca, în mod provizoriu, să înceteze desfăşurarea de acţiuni defăimătoare la adresa reclamantei, prin intermediul reţelelor online de socializare sau prin alte mijloace, de natură să încalce drepturile la viaţă privată, demnitate, onoare şi reputaţie, până la soluţionarea acţiunii în fond, ce se va introduce în termen de 15 zile, sub sancţiunea încetării de drept a măsurilor dispuse. Executorie. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la pronunţare, care se va depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în decizia judecătorilor.

Ei bine, după aflarea sentinței dată de magistrați, Oana Zăvoranu a reacționat. Vedeta le-a transmis fanilor că avocații ei vor face apel în 5 zile și că lucrurile nu vor rămâne așa. Totodată, a mărturisit că va dezvălui lucruri despre Christina ICH.

Cinci procese dintr-un foc, la finalul lui 2020

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>