Pandemia nu se simte la Tulum, în Mexic. Loredana Groza, distracție maximă, pe mese, până în zorii zilei | VIDEO - Cancan.ro

Pandemia nu se simte la Tulum, în Mexic. Loredana Groza, distracție maximă, pe mese, până în zorii zilei | VIDEO


Loredana Groza, distracție pe cinste la Tulum, Mexic. Artista s-a simțit în largul său pe insula bogaților de peste ocean. Ea a dansat până dimineață, alături de prietene, dar și de posibili admiratori.

Loredana Groza petrece de aproape două săptămâni în Mexic. Vedeta a făcut revelionul la Tulum, una dintre cele mai iubite insule pentru petrecerile de lux și voia bună.

„Regina” muzicii pop din România a făcut furori pe plajele mioritice din Tulum, defilând precum o gazelă în outfit-uri sexy și costume de baie care îi evidențiau trupul bine definit la 50 de ani. (VEZI ȘI: Loredana Groza s-a întors în timp 30 de ani. Cum am filmat-o chiar când a ieșit de la salon)

Loredana Groza a petrecut noaptea dintre ani în Mexic, cu fetele

Distracție pe mese

Recent, la ultimul party la care a participat, Loredana a făcut senzație, s-a urcat pe masă și a luat artificiile în mână, dansând fără oprire, zâmbind și simțindu-se bine.

Loredana Groza, distracție pe mese la Tulum

Loredana Groza susține că nu a apelat la operații estetice

Aparițiile cântăreței au stârnit mereu controverse, însă Loredana Groza a declarat că ”operațiile estetice pot să mai aștepte.” Ea a dezvăluit, de asemenea, și care sunt trucurile la care apelează pentru a arăta bine. (VEZI ȘI: Loredana Groza le dă peste nas răutăcioșilor! Cum arată artista, de fapt, fără niciun strop de machiaj. FOTO)

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>