Otniela Sandu, prima apariție la TV alături de iubitul ei: “Sunt fericită! Ne-am întâlnit în urmă cu un an și jumătate”. Declarația de dragoste pe care i-a făcut-o Radu Constantin - Cancan.ro

Otniela Sandu, prima apariție la TV alături de iubitul ei: “Sunt fericită! Ne-am întâlnit în urmă cu un an și jumătate”. Declarația de dragoste pe care i-a făcut-o Radu Constantin


Astăzi, Otniela Sandu și Radu Constantin au “bifat” prima apariție publică într-un platou de televiziune, după ce s-a aflat că formează un cuplu. Carismaticul actor i-a făcut o declarație de dragoste la TV, iar acesta a fost un semn clar pentru mulți dintre fanii lor că au o relație serioasă.

Otniela Sandu, prima apariție la TV alături de iubitul ei, Radu Constantin

Otniela Sandu a acceptat invitația lui Teo Trandafir și a lui Burcusu de a merge în emisiune la brațul bărbatului iubit, pe care l-a ținut ascuns de ochii tuturor până la începutul acestui an. Povestea lor de iubire a început în urmă cu câteva luni bune și și-au dorit să aibă intimitate o vreme.

“Sunt foarte bine, sunt fericită și transmit asta. Noi ne-am întâlnit în urmă cu un an și jumătate. Ne-am salutat și atât, doar am întrebat cine e că are ochii frumoși, dar oricum am uitat”, a declarat blonda sexy în cadrul emisiunii “Teo Show”.

Iubitul Otnielei Sandu face sketch-uri, vlogguri educative, dar şi seriale – “Școala invers” și “DM”. Ultimul film a reuşit să ajungă în trending încă de la primul episod, iar ceea ce mulţi nu ştiu este că a fost realizat cu buget zero. Regizorul a mărturisit că este cucerit de frumusețea partenerei sale și că reușește să îi aducă zâmbetul pe buze mereu.

“De atenția care i se acordă nu aș putea să spun că sunt copleșit, suntem în același domeniu, dar, de frumusețea ei sunt copleșit”, a mărturisit tânărul actor.

În timpul declarațiilor, fosta concurentă de la “Ferma” a povestit un episod amuzant de la începutul relației.

“La început am făcut un lucru frumos, un desert, dar el în loc să aprecieze treaba asta, zice că am vrut să-l omor. Eu făceam bomboane de mult timp, le-am verificat, dar a ajuns un sâmbure în el cu care era să se înece. Eu n-am crezut și i-am cerut să-mi aducâ sâmburele, pe care mi l-a adus într-o cutie de inel și acum îl am. Aș vrea a opta zi pentru ca el să fie doar cu mine, pentru că e foarte ocupat”, a spus Otniela Sandu.

View this post on Instagram

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>