Oana Zăvoranu și-a găsit o nouă „victimă”. Cine este vedeta pe care o desființează public acum „Gulliver se dă mare om de afaceri” - Cancan.ro

Oana Zăvoranu și-a găsit o nouă „victimă”. Cine este vedeta pe care o desființează public acum „Gulliver se dă mare om de afaceri”


Oana Zăvoranu și-a găsit o nouă „victimă” pe internet. Actrița a început să judece drastic o altă vedetă din România care, spune ea, se folosește de statutul de influencer.

Oana Zăvoranu a luat-o la bani mărunți pe nimeni alta decât sora Monicăi Gabor, Ramona. „Querida” spune despre brunetă că aceasta este un alt exemplu de om parvenit care se dă celebră fără merite.

Mai mult decât atât, actrița dezminte ideea conform căreia Ramona ar avea o viață de om de afaceri la Dubai și spune că, de fapt, altul este job-ul ei acolo.

„El este Gulliver (n.r. Ramona Gabor). Cu capul mic ca o ghindă și foarte realizat din punct de vedere financiar. Gulliver se dă mare om de afaceri, deși, la fel ca restul, vinde ceai de cufureală la greu.

Gulliver, ce mare ești frate! Și ce cinstit te mai dai! Acum, Gulliver respire numai aer de Dubai, că ăsta din România când vine cică îi pute. Gulliver nu recunoaște că e din Bacău, zice că e din București.

„Se prostituează cu șeici de-acolo”

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>