Novak Djokovic oferă prima reacție după ce a fost infectat cu noul coronavirus: „Credeam că virusul este pe cale de dispariție”


Novak Djokovic a oferit prima reacție după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. La turneul organizat de numărul 1 mondial în clasamentul ATP s-au mai infecta și alți sportivi. Sârbul spune că era singur că toată lumea e în siguranță.

Concret, trei jucători de top, Grigor Dimitrov, Borna Coric și Viktor Troicki au fost infectați, iar liderul mondial ATP s-a simțit dator să dea explicații.

Gest pentru jucătorii tineri

Djokovic spune că a dorit promovarea unor jucători de viitor, care nu aveau posibilitatea să concureze atât timp cât competițiile oficiale sunt suspendate.
„Am crezut că sunt suficiente condiții de siguranță, mai ales că pandemia era în regres. Din păcate, acest viruseste încă printre noi și reprezintă o realitate pe care încă trebuie să o înfruntăm, Sper că situația se va îmbunătăți, iar viața să revină la normal.

Îmi pare rău pentru fiecare caz apărut, sper că starea de sănătătate a celor infectați nu se va complica și toată lumea va fi bine”, a adăugat Djokovic, care a precizat că va ramâne în carantină timp de două săptămâni și va repeta testele după 5 zile.

Familia e în siguranță

Nole a vorbit și despre starea de sănătate a familiei sale. „Cum ne-am întors la Belgrad am mers să facem testele. Rezultatul meu este pozitiv, la fel și al soției mele, Jelena, iar ale copiilor sunt negative.

Criticat pentru organizarea Adria Tour în plină epidemie de COVID-19

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>