Nelson Mondialu', achiziție de milioane! Și-a cumpărat frigider de 60.000 de euro. Lucrul bizar pe care îl ascunde în congelator - Cancan.ro

Nelson Mondialu’, achiziție de milioane! Și-a cumpărat frigider de 60.000 de euro. Lucrul bizar pe care îl ascunde în congelator


Nelson Mondialu’ uimește din nou. Excentricul personaj a anunțat că a făcut o investiție de zilei mari. Și-a cumpărat frigider de 60.000 de euro, iar în congelatorul acestuia ascunde ADN-ul unor persoane celebre din România.

Dacă alții investesc în mașini de lux sau case somptuoase, Nelson Mondialu’ schimbă trendul și și-a achiziționat un frigider de ultimă generație, de valoare unui apartament. Mai mult de atât, în congelatorul acestuia, a mărturisit că ascunde ADN-ul câtorva vedete din România, precum Dan Capatos, Florin Salam și Oana Zăvoranu.

Nelson Mondialu’ a congelat ADN-ul vedetelor

Pe lângă super-frigiderul pe care l-a achiziționat, Nelson Mondialu’ s-a mai lăudat că deține ceva ieșit din comun. Se pare că excentricul personaj s-a asigurat că omenirea are un viitor cert. Acesta ar fi congelat ADN-ul câtorva vedete din România. (VEZI ȘI: NELSON MONDIALU UMBLĂ CU CIOARA VOPSITĂ?! CÂȚI BANI A CÂȘTIGAT CELEBRUL INTERLOP DIN CLUJ-NAPOCA ÎNTR-O SINGURĂ LUNĂ)

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>