Motivul pentru care Mihai Trăistariu nu s-a căsătorit până acum! „Nu pot să îmi fac o relație cu o astfel de fată” - Cancan.ro

Motivul pentru care Mihai Trăistariu nu s-a căsătorit până acum! „Nu pot să îmi fac o relație cu o astfel de fată”


Mihai Trăistariu a ajuns la vârsta de 41 de ani și își dorește să își întemeieze o familie. Este pregătit pentru căsătorie și pentru a-și asuma rolul de tătic. Însă în ciuda dorințelor artistului, viața amoroasă a acestuia nu este prea roz.

 „Am avut atâtea relații. Trei de trei ani, dar se tot rup. Eu cred că e ok doar în mintea mea, ceva e în minus, dar nu știu. Mama simțea nevoia să mă cupleze. Vedea că sunt timid. Eram cu cartea, voiam să iau la șapte facultați. Până la 19 ani nu am avut nicio relație, tocilar.

Mama mi-a băgat o fată în cameră. Mi-a zis fata aia, mama ta vrea să ne căsătorim. Nu ne-am căsătorit, dar am avut o relație. Eu m-am și logodit odată. Logodna înseamnă aproape căsătorie. Trei ani am stat cu o fată, eram convins că o să ne căsătorim”, a declarat Mihai Trăistariu.

„Nu pot să îmi fac o relație cu o astfel de fată”

Mihai Tăristariu este dezamăgit de faptul că nu a găsit până acum o femei pe placul lui. Artistl spune că nu este foarte pretențios și caută o femeie care să își dorească și ea o familie. Însă norocul nu pare să fie de parte lui. Acesta a declarat că întâlnește femei care își doresc de la el doar o aventură și nu caută ceva serios.

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>