Marin Popa din Balș povestește cum a câștigat SuperPremiu la aparatele din agenții! - Cancan.ro

Marin Popa din Balș povestește cum a câștigat SuperPremiu la aparatele din agenții!


Multe dintre agențiile Superbet s-au deschis în această perioadă, iar pasionații de jocuri care au avut norocul să se afle în zone cu rate mici de infectare au continuat să se distreze în siguranță.

Un parior de clasă din Balș, județul Olt, a stors un aparat până la ultima picătură, iar în ultima zi din 2020, chiar pe 31 decembrie, norocul i-a surâs. A câștigat un SuperPremiu de nivel 3 în valoare de 6 cifre! Marin Popa are 40 de ani, este căsătorit și a fost de acord să ne dezvăluie rețeta succesului său, care nu este departe de sintagma conform căreia norocul ți-l mai faci și cu mâna ta!

Intră în agenția Superbet cea mai apropiată și încearcă-ți norocul la SuperAparate!

Marin, cât de des treci pragul agențiilor Superbet?
Sunt jucător constant de aparate, atât online, cât și în agenții. Asta deși îmi plac și pariurile sportive. Încerc de mult să câștig un pot mai serios, dar până acum am lovit doar sume mai mici, de câteva zeci de mii de lei.
Cum s-a întâmplat de data aceasta?

M-am încăpățânat să joc la același aparat mai multe zile la rând și nu mi-a dat nimic. Eram decis să nu mai joc o perioadă, dacă nu-mi înapoia nici acum nimic. Când eram pe cale să epuizez balanța, am decis să cresc miza la 40 de lei mâna. Și surpriză, SuperPremiul X, foarte popular între jucători s-a arătat brusc!

Joacă online cele mai populare jocuri din agenții!

Care a fost reacția ta de moment?
Inițial rezervată și foarte cumpătată, pentru că am crezut că e vorba despre ceva peste de 100 de ori mai mic. Nu citisem bine, dar niște băieți din agenție mi-au spus să mă uit mai atent, că sunt peste 280.000 de lei. Nu mi-a venit să cred. Asta ținteam de ceva timp, dar pur și simplu nu s-au aliniat planetele. Până în ultima zi din 2020.
Ai vreun joc preferat?
Nu am vreun joc anume preferat. Le-am încercat pe toate, de-a lungul timpului, dar acum s-a întâmplat să câștig la cel cu coroanele pe mijloc: Shining King Megaways. Îmi plac și cele cu fructe, cele clasice, dar caut des și specialele.
Ce vei face cu banii câștigați?

Am un teren lângă Balș și mă gândesc de mult să construiesc pe el o casă și să mă mut de la bloc. Acesta e planul pentru 2021. Voi face în așa fel încât să-mi aduc aminte peste ani că am câștigat la Superbet și atunci mi-am făcut casa. Vreau să rămân cu ceva din acest câștig, chiar dacă e clar că voi juca în continuare. Data viitoare sper să scrieți despre mine că am câștigat la pariuri sportive, pentru că și acolo joc des.

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>