Lucian Barbu de la Survivor România, despre traumele care l-au marcat: “Doctorii i-au spus că voi fi o legumă toată viață” - Cancan.ro

Lucian Barbu de la Survivor România, despre traumele care l-au marcat: “Doctorii i-au spus că voi fi o legumă toată viață”


Lucian Barbu este în echipa celor 12 Războinici de la “Survivor România” și are o poveste de viață copleșitoare. El a vorbit despre traumele care i-au marcat copilăria și, având în vedere că s-a luptat pentru propria viață încă de când era în pântecele mamei sale, este considerat de mulți dintre apropiați un mare războinic.

Lucian Barbu de la “Survivor România”, despre traumele care l-au marcat

În vârstă de 33 de ani, Lucian Barbu a povestit în cadrul unui interviu că soarta a fost crudă cu el, dar și cu mama lui. Pe când era însărcinată cu acesta, femeia a fost avertizată de medici că ar putea să își piardă bebelușul înainte să îl aducă pe lume. Mai mult, din cauza faptului că sarcina a fost una toxică, specialiștii i-au spus că fiul ei va fi o legumă toată viața. Din fericire, încă există miracole și totul a stat extrem de diferit pentru tânărul concurent de la “Survivor România”.

“Când mama era însărcinată cu mine, la trei luni, i s-a spus că nu voi ieși viu… A fost o sarcină toxică. Doctorii i-au spus că nu voi supraviețui, că probabil va avorta la cinci luni. Însă, a reușit să ducă sarcina la termen, chiar și așa, doctorii i-au spus că voi fi o legumă toată viață”, a mărturisit cu tristețe în glas tânărul înainte să plece în Republica Dominicană, unde se filmează reality show-ul de la Kanal D.

În copilărie s-a îmbolnăvit de multe ori și, pe când avea 11 ani, el a fost diagnosticat cu hepatita A. Potrivit declarațiilor sale, a fost nevoit să stea acasă câteva luni din cauza aceste boli.

“Sunt ambițios, chiar dacă nu am o genă foarte bună pentru sport. Am fost un copil slăbuț, bolnăvicios, dar am devenit bun cu multă voință și muncă. Mama a fost cea care mi-a spus de casting, deși mă tachina că nu pot trece de preselecții. M-am ambiționat. Mi-a spus să fiu eu, să îmi țin «monstrul lăuntric» în frâu”, a mai spus războinicul Lucian Barbu.

Aflat în echipa Războinicilor, Lucian Barbu are 33 de ani și este profesor de înot © Facebook
Aflat în echipa Războinicilor, Lucian Barbu are 33 de ani și este profesor de înot © Facebook

Nu rata: Mega-scandal la Survivor România. Jador și Cătălin Moroșanu nu s-au mai putut abține

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>