Lorei i-a „scăpat” o poză fară sutien pe rețelele de socializare. Reacția fanilor când au văzut pe afară...un sân. FOTO - Cancan.ro

Lorei i-a „scăpat” o poză fară sutien pe rețelele de socializare. Reacția fanilor când au văzut pe afară…un sân. FOTO


De când a început anul 2021, Lora își ține fanii numai în priză. În urmă cu doar câteva zile, artista a postat o imagine extrem de hot, care i-a determinat pe admiratorii ei din mediul online să se bucure foarte mult.

Concret, în imaginea de care vorbim, Lora este îmbrăcată într-o rochie roșu aprins, cu cel mai obraznic decolteu din care îi iese un sân, care a fost acoperit strategic cu o steluță.

Fanii s-au bucurat enorm când au văzut-o și nu au existat să îi facă o grămadă de complimente, dar au și criticat-o. „Ești superbă!❤❤ Cei care nu fac diferența dintre tipul ei de postări și altceva pot părăsi pagina că nu avem nevoie de ei aici😘”, Superbă ca întotdeauna. Seară bună, Lora!”, „Pentru toate doamnele și domnișoarele, care susțin că iubirea de sine nu trebuie „exprimată” prin acest tip de abordare, ca fiind stilul de pozat în acest caz, mă întreb daca voi ieșiți din casă, dragele mele, și aveti potențialul și puterea să vă exprimați așa cum doriți”, sunt unele dintre reacțiile fanilor.

Cine este Lora

Laura Petrescu cunoscută sub numele de scenă Lora, este o cântăreață de muzică pop-dance, actriță, fotomodel, jurat în cadrul emisiunii concurs Next Star și vedetă de televiziune din România. Înainte de a-și începe cariera solo, a făcut parte din formația Wassabi. S-a născut în Vaslui și a absolvit liceul „Sfânta Maria” din Galați.

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>