Inna joacă la “ruleta” COVID. Cum am filmat-o în Bucureștiul devenit focar de infecție - Cancan.ro

Inna joacă la “ruleta” COVID. Cum am filmat-o în Bucureștiul devenit focar de infecție


Nu toți artiștii de la noi din țară țin cont de normele impuse de autorități cu privire la combaterea pandemiei de coronavirus. Inna pare să fie una dintre persoanele care consideră masca un accesoriu inutil, deși acest lucru se poate dovedi riscant. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini inedite cu îndrăgita cântăreață.  

Inna pare să fie și ea adepta ”modelului suedez” și ar considera masca un accesoriu opțional. Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe artistă în momentul în care părăsea locuința.

Cu toate că Bucureștiul pare că a devenit un focar de coronavirus, îndrăgita cântăreață nu ține cont de normele impuse de autorități și își pune sănătatea în pericol. Cu toate că era îmbrăcată șic, așa cum ne-a obișnut, Inna se pare că a omis să ia cu ea și accesoriul extrem de util în aceste vremuri, masca de protecție. Artista dovedește astfel că nu se teme că ar putea fi următoarea vedetă contaminată.

Inna pare că nu ține cont de normele impuse de autorități

A scăpat de rigorile legii cu un zâmbet!

În urmă cu câteva luni, Inna a avut parte de un moment mai puțin plăcut. Îndrăgita artista se pare că a fost prinsă pe picior greșit de un echipaj de la Rutieră. Chiar dacă este o șoferiță exemplară, artista ar fi omis un mic amănunt, din cauza căruia a fost pusă într-o situație stânjenitoare. Se pare că aștepta pe cineva și, pentru că nu a găsit loc de parcare – problema majoră cu care se confruntă mai toți bucureștenii – Inna a staționat preț de câteva minute într-o stație STB. Spre ghinionul ei, chiar în acel moment, prin zonă a trecut un echipaj de la Rutieră extrem de vigilent, care n-a stat pe gânduri și a luat-o la întrebări.

Se pare că situația s-a mai relaxat în momentul în care agentul a constatat cine este șoferița mașinii ce era staționată neregulamentar. Polițistul a părut extrem de încântat de întâlnirea inopinată cu îndrăgita cântăreață și a dat dovadă de multă indulgență. După ce s-a conversat preț de câteva minute cu artista, de la care a „furat” chiar și un zâmbet, agentul a înapoiat actele și i-a urat drum bun, fără a apela la carnețelul cu amenzi. Ba chiar i-a întors larg zâmbetul Innei, dovedind că buna ei dispoziție este contagioasă. (DETALII AICI)

A moștenit talentul

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>