Imagini ireale de la un chef. Nuțu Cămătaru își sărută cu pasiune ginerele pe buze. VIDEO - Cancan.ro

Imagini ireale de la un chef. Nuțu Cămătaru își sărută cu pasiune ginerele pe buze. VIDEO


Temutul interlop Nuțu Cămătaru și ginerele său au fost protagoniștii un video incredibil, care a apărut în spațiul virtual. Concret, cei doi și-au arătat dragostea pe care o au unul față de celălalt. 

Imaginile cu pricina au fost făcute publice chiar de ginerele lui Nuțu, care la început de an a fost lovit de nostalgie și a vizionat înregistrările de la chefurile de pomină organizate, în trecut, de clan. Concret, în film apare celebrul interlop apare în compania mai multor prieteni și rude.

Impresionat de atmosfera de la petrecere, Nuțu Cămătaru s-a apropiat, dintr-o dată, de ginerele său, l-a luat în brațe și l-a sărutat pe gură. Deși unii ar putea considera gestul bizar, în mediul interlop asemenea gesturi sunt des întâlnite, precum și în lumea maneliștilor.

Vezi video AICI 

Nuţu Cămătaru a ieşit în martie 2019 din Penitenciarul Găeşti, după ce, la finele anului 2017, a fost condamnat la cinci ani și cinci luni de închisoare în dosarul “Clanurilor”. Nuțu Cămătaru a făcut mai multe cereri de eliberare condiționată, însă deși erau admise de magistrații judecătoriei, erau respinse la tribunal după recursul procurorilor.

Cine este ginerele lui Nuțu Cămătaru

Manu Bombardieru, ginerele lui Sile a copilărit în Colentina, aproape de Dragonul Roșu. Faima a cunoscut-o în 2011, când l-a luat poliția, la pachet cu doi tovarăși, după ce au testat capul unui subofițer SRI cu un scaun de club în sectorul 2 al Capitalei. Motivul agresiunii a rămas neclar până în ziua de azi – s-au împăcat în instanță – deși l-a trimis scurt după gratii.

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>