Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2021. Venus a intrat în zodia Capricorn - Cancan.ro

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2021. Venus a intrat în zodia Capricorn


Horoscopul zilei de 9 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 9 ianuarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 9 ianuarie 2021 spune că nativii din zodia Capricorn se bucură de intrarea lui Venus întocmai în zodia lor, cu impact asupra personalității, dar și asupra relațiilor.

Venus, planeta iubirii și a banilor, și-a început tranzitul prin zodia Capricorn, un tranzit rapid care se va încheia pe data de 1 februarie 2021. În această perioadă, Micul Benefic al astrologiei, ne va aduce ocazia să ne îmbunătățim relațiile cu superiorii, să facem importanți pași în cariera noastră sau în atingerea unor obiective și ne va responsabiliza mai mult față de venituri și de modul în care le câștigăm, mai ales că și Marte, planeta acțiunii, a intrat în zodia Taur, o zodie financiară, guvernată întocmai de Venus și cele două planete vor face aspecte de susținere chiar din momentul ingresului.

În plan sentimental, acest tranzit ne va maturiza, ne va face mai serioși în privința iubirii și mai rezervați în manifestarea sentimentelor, existând chiar riscul să fim percepuți mai indiferenți și mai reci. Cu Venus în Capricorn ne putem controla trăirile sentimentale și vom da dovadă de răbdare în legarea relațiilor, poate chiar de rigiditate, de tradiționalism și conservatorism. Cu alte cuvinte, în perioada aceasta nu sunt încurajate aventurile, în schimb putem avea parte de surprize frumoase în dragoste și de ocazia consolidării relațiilor.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec au ocazia odată cu acest tranzit al lui Venus prin Capricorn să-și consolideze cariera, funcția, statutul, să obțină beneficii de imagine și chiar avantaje materiale, dat fiind că este implicat și Marte, guvernatorul lor. Nativii pot avea parte de oportunități remaracbile în atingerea unor obiective profesionale, și nu numai. În plan sentimental, vor fi atrași de persoane cu funcție, statut, poate chiar din autoritatea statului. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le atrage atenția că pe parcursul acestui tranzit își pot îmbunătăți relația cu superiorii.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur se bucură de ingresul lui Venus, guvernatoarea lor, în sectorul prietenilor. Cum Venus le guvernează și sectorul muncii și face aspecte cu Marte, guvernatorul relațiilor lor, aflat în zodia lor nu ar fi de mirare ca nativii să fie atrași de persoane din anturaj, cu care sunt asociate, au proiecte la comun sau realizează activități zilnice, de exemplu colegi de muncă. Totodată, nativii sunt atrași de persoane cu care pot împărtăși aceleași idealuri, convingeri și mentalități, iar relațiile aflate la distanță au șanse mult mai mari să se îmbunătățească. Profesional, acest tranzit le poate aduce ocazia de a studia ceva ce va contribui la dezvoltarea lor, poate chiar lansa să obțină un atestat. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a-și îmbunătăți viața de cuplu, viziunea de viitor, obiectivele comune pe care le au cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Gemeni

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, acest tranzit al lui Venus prin Capricorn poate aduce ocazia îmbunătățirii unui context financiar legat de o investiție, poate de obținerea unui credit, achitarea lui. Posibil ca nativii să reușescă să pună un ban deoparte, să facă niște economii. Oricum, discuții în cuplu pe tema banilor vor exista, dacă bugetul etse comun. De asemenea, pot exista discuții și cu partenerii cu care împart câștiguri. În plan sentimental, cum Venus le guvernează iubirea și acum activează sectorul intimității, nativii au mari șanse să reaprindă pasiunea în culu și să-și consolideze relația. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le atrage atenția celor singuri că pe durata acestui tranzit au șanse să flirteze mai mult, să intre în aventuri dar care nu se vor transforma neapărat în relații, existând posibilitatea să rămână la stadiul de aventură.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac se bucură de tranzitul lui Venus în Capricorn întocmai în sectorul relațiilor și nativii au șansa să-și îmbunătățească relația cu partenerul de viață, dar și relațiile profesionale, cu colaboratorii, partenerii de afaceri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că în următoarea perioadă pot avea mari șanse să semneze un contract profesional sau să se asocieze cu o persoană importantă într-un proiect.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Venus în Capricorn în sectorul muncii și al sănătății. Nativii vor avea ocazia să-și îmbunătățească relația cu colegii, dar și cu superiorii, capitol la care pot face pași importanți într-un dialog, negociere profesională. Totodată, își vor eficientiza munca, vor fi mai productivi și mai răbdători cu ceilalți. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia ca în următoarera perioadă să aducă îmbunătățiri stilului de viață.

Horoscop zilnic Fecioară

 Horoscop zilnic Balanță

 Horoscop zilnic Scorpion

Horoscop zilnic Săgetător

Horoscop zilnic Capricorn

Horoscop zilnic Vărsător

Horoscop zilnic Pești

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>