Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2021. Mercur intră în zodia Vărsător - Cancan.ro

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2021. Mercur intră în zodia Vărsător


Horoscopul zilei de 8 ianuarie 2021, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 8 ianuarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 8 ianuarie 2021 spune că nativii din zodia Taur au parte de tranzitul lui Marte întocmai în zodia lor.

La doar o zi diferență de intrarea lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, iată că și Mercur, planeta responsabilă cu comunicarea și raționamentul nostru, va intra în zodia Vărsător, iar Venus, planeta iubirii, se pregătește și ea să-și schimbe imediat semnul și să activeze Capricornul.

Mercur în tranzitul său prin Vărsător devine un adevărat vizionar și ne va deschide mintea, ne va lumina gândurile și vom da dovadă de idei progresiste, revoluționare și îndrăznețe. Vom găsi soluții originale, atipice la problemele noastre și vom comunica mult mai deschis. Totuși, trebuie să avem grijă la frenezia gândurilor și a interpretărilor pentru că există riscul să cădem în extreme și să credem că doar noi deținem adevărul absolut. Acest sfat este cu atât mai prețios cu cât Mercur va retrograda începând cu 30 ianuarie și va relua temele de discuție sau deciziile, concluziile la care ajungem în următoarea perioadă. Taurii, Leii și Scorpionii vor trebui să fie mai atenți la conflicte în timpul acestui tranzit.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se vor bucura de tranzitul lui Mercur prin Vărsător pentru că vor avea ocazia de a lega noi prietenii, de a socializa mai mult și astfel, de a primi sfaturi și soluții de la cei cu care intră în contant. În plus, proiectele nativilor se pot bucura fie de un entuziasm care le aduce având și le pot demara sau perfecționa, fie de sprijin din partea unor persoane importante. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce un dialog interesant cu o persoană din anturaj, susținere din partea celor din jur, a publicului.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul lui Mercur în Vărsător prin sectorul carierei, ceea ce poate reprezenta o sabie cu două tăișuri. Pe de o parte, nativii pot avea idei bune despre cum să-și atingă obiectivele, vor descoperi soluții și strategii originale pentru a se afirma sau a se apropia de un scop, iar ideile lor pot fi luate în seamă de superiori. Ei bine, există, însă, și posibilitatea ca întocmai ideile lor să stea la baza unor tensiuni cu superiorii. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le aduce ocazia de a primi recunoașterea meritelor, dar și ocazia de a-și face planuri îndrăznețe în viitor.

Horoscop zilnic Gemeni

Pentru cei născuți în zodia Gemeni, acest tranzit al lui Mercur, guvernatorul lor, prin Vărsător îi va ajuta să-și redefinească niște mentalități și convingeri, să fie mai deschiși către noutăți și să lase în spate tot ce ține de prejudecată și rutină, de dogmă și mentalitate învechită. Totodată, nativii vor fi dornici să exploreze noi domenii, să afle noi informații, să studieze și să descopere noi soluții pentru atingerea idealurilor lor. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia să se desprindă de niște tipare de gândire care le inhibă evoluția.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au ocazia să se folosească de acest tranzit al lui Mercur prin Vărsător pentru a-și rezolva niște situații financiare ce vizează bunurile materiale. Nativii pot avea idei foarte bune despre cum să scape de o datorie, despre cum să-și micșoreze o dobândă sau să achite un credit. Totodată, pot fi sprijiniți în luarea unor decizii financiare importante, de asemenea care pot viza un credit, o moștenire, un litigiu, partaj. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că în următoarea perioadă se pot discuta în cuplu aspecte ce țin de bugetul la comun, dar și de viața intimă. Posibil ca unii nativi să fie tentați să facă un împrumut pentru a demara un proiect.

Nu rata: Horoscop săptămânal 4 – 10 ianuarie 2021. Capricornii se pot îndrăgosti

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Mercur în Vărsător în sectorul relațiilor. Nativii vor avea parte de discuții în cuplu, se pot clarifica contexte, se poate ajunge la noi înțelegeri. De asemenea, poate fi vorba de negocierea unor contracte profesionale, dar și de tensiuni cu colaboratorii, asociații, poate chiar cu superiorii ierarhici. În urma acestor discuții se ot naște noi idei și soluții, se pot găsi căi de mijloc, mai ales dacă vizează un proiect comun. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să dea dovadă de mai multă empatie, solidaritate și să asculte și ce au ceilalți de zis.

Horoscop zilnic Fecioară

Horoscop zilnic Balanță

 Horoscop zilnic Scorpion

Horoscop zilnic Săgetător

Horoscop zilnic Capricorn

Horoscop zilnic Vărsător

Horoscop zilnic Pești

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>