Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 decembrie 2020. Jupiter intră în zodia Vărsător - Cancan.ro

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 19 decembrie 2020. Jupiter intră în zodia Vărsător


Horoscopul zilei de 19 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 19 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 19 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Vărsător se vor bucura de ingresul lui Jupiter întocmai în zodia lor, cu impact benefic asupra vieții personale și nu numai.

Află și: Horoscop săptămânal 14 – 20 decembrie 2020. Săgetătorii au parte de noi începuturi

Jupiter este denumit Marele Benefic al astrologiei și este, într-adevăr, planeta beneficiilor, a oportunităților și a expansiunii, a norocului, a bogăției și abundenței, atât spirituale, cât și materiale. Jupiter ajunge în zodia Vărsător, o zodie care vorbește despre progres și evoluție, după 12 ani și o va tranzita timp de 1 an de zile, perioadă în care ne va aduce veritabile și inedite, chiar neașteptate, șanse de creștere.

La modul general, Jupiter în Vărsător ne spune că vom evolua și vom face progrese remarcabile în viața noastră prin intermediul anturajului, cu ajutorul persoanelor cu care împărtășim aceleași idealuri și credințe, prin intermediul proiectelor de grup, dar mai ales cu ajutorul sferei online, însă doar dacă ne racordăm la energia Vărsătorului, adică va trebui să ne pese de ceilalți, să lucrăm în echipă și să dăm dovadă de empatie și solidaritate.

Trebuie să ținem cont că Saturn, Marele Profesor al astrologiei și planeta lecțiilor de viață, a intrat și el în Vărsător și va aduce unele probe de trecut cu scopul de a ne maturiza și responsabiliza, prin urmare, nu ar trebui să ne culcăm pe o ureche și să credem că totul ni se cuvine pentru că Saturn va fi acolo și ne trezi când ne va fi visul mai dulce.

Jupiter va părăsi pentru scurt timp Vărsătorul, între 13 mai și 28 iulie, atunci când va ajunge în zodia Pești, însă va reveni în Vărsător și-și va continua tranzitul până pe 28 decembrie 2021, atunci când va ieși definitiv de aici, cel puțin pentru următorii 12 ani.

Zodiile care se vor bucura ce mai mult de ingresul lui Jupiter în Vărsător, sunt Berbec, Gemeni, Balanță și Săgetător, dar și cei care au ascendent aici, iar cei mai impactați vor fi Taurii, Leii și Scorpionii, dar și cei care au ascendent în aceste zodii.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia, odată cu ingresul lui Jupiter în Vărsător, să cunoască persoane noi cu care să empatizeze la nivel de principii și mentalități, să intre în noi anturaje alături de care să progreseze, să se asocieze cu persoane alături de care să se dezvolte, fie personal, fie profesional. Totodată, nativii vor avea șanse de ascensiune cu proiecte de grup dezvoltate în sfera online. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce sprijin din partea prietenilor, dar și o dorință mai mare de a-i ajuta pe ceilalți.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de ingresul lui Jupiter în sectorul carierei, un sector care va fi puternic marcat și de Saturn, dar care va avea parte de schimbări benefice. Posibil ca mulți nativi să aibă parte de evenimente care să-i stimuleze să progreseze, să avanseze în funcține, să-și îmbunătățească imaginea profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le atrage atenția că acest tranzit le va aduce multe oportunități profesionale acelor nativi care în ultimii trei ani au luptat pentru dezvoltare și au învățat lucruri noi.Poate fi vorba de o recunoaștere a meritelor. Taurii își vor atince obiectivele și aspirațiile profesionale.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea ocazia să se bucure de o dezvoltare impresionantă la nivelul principiilor, filozofiilor și convingerilor de viață. Mulți nativi vor face progrese în atingerea unor idealuri pe care le au, se vor apropia mai mult de spiritualitate, dar și de ezoterism, poate chiar de astrologie. Va fi o perioadă de dezvoltare personală, dar și relațională. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le aduce ocazia de a accede la o înțelepciune ancestrală care-i va ajuta în evoluție.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au ocazia odată cu intrarea lui Jupiter în Vărsător să-și îmbunătățească situația materială, nefiind aici vorba neapărat de creșteri salariale, cât de investiția profitabilă a banilor care reprezintă un surplus pentru ei. De asemenea, poate fi vorba de moșteniri, procese câștigate, litigii, beneficii venite din sponsorizări, din buna evaluare a unor contexte materiale sau legate de acte. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le va aduce ocazia îmbunătățirii vieții intime, aspect susținut în următorul an de zile mai ales în cazul unor afecțiuni de natură sexuală, ginecologică care pot apărea acum.

Nu rata: Horoscopul zilei de naștere: ce înseamnă cu adevărat data în care te-ai născut

Horoscop zilnic Leu

Horoscop zilnic Fecioară

 Horoscop zilnic Balanță

Horoscop zilnic Scorpion

Horoscop zilnic Săgetător

Horoscop zilnic Capricorn

Horoscop zilnic Vărsător

Horoscop zilnic Pești

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>