Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 decembrie 2020. Saturn intră în Vărsător - Cancan.ro

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 17 decembrie 2020. Saturn intră în Vărsător


Horoscopul zilei de 17 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 17 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 17 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Vărsător au parte de ingresul lui Saturn întocmai în zodia lor, cu impact major asupra vieții personale și personalității.

Nu rata: Horoscop săptămânal 14 – 20 decembrie 2020. Săgetătorii au parte de noi începuturi

Saturn, planeta lecțiilor de viață și Marele Învățător al astrologiei, a intrat astăzi în zodia Vărsător, zodie pe care o guvernează secundar lui Uranus, și o va tranzita până în 2023. Saturn a mai fost aici în urmă cu 30 de ani și va mai ajunge, din nou, peste alți aproximativ 30 de ani. În următorii 3 ani, Saturn ne va preda lecția responsabilității sociale și a umanitarismului și ne va cere să fim empatici și altruiști pentru a ne fi bine. Totodată, ne va cere să ne maturizăm vizavi de anumite sectoare de viață. Cum lecțiile sale nu sunt ușoare, este posibil să le resimțim ca blocaje, frustrări, însă menite să ne mobilizeze și să ne facă să acționăm în dfirecția progresului.

Cu Saturn în Vărsător învățăm lecții despre importanța libertății de exprimare și de gândire și în plus vom evolua către un nou stil de viață, unul neobișnuit, alternativ, bazat foarte mult pe tehnologie și online.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să înceapă să nu se mai simtă bine în anturajele prezente și să înceapă să caute noi cercuri din care să facă parte. Pot avea parte de lecții de prietenie importante. Totodată, Saturn îi va stimula să intre în noi proiecte și astfel să se dezvolte profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o nevoie mai mare de a empatiza cu cei din jur.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de tranzitul lui Saturn prin sectorul carierei. Pentru nativi va urma o perioadă de blocaje, frustrări și limitări profesionale care vor veni și cu o mai mare determinare de evoluție. Taurii vor începe să facă schimbări majore, pornind de la locul de muncă, mai ales dacă-i limitează, și continuând cu întreg domeniul de activitate pe care-l vor revoluționa în acești 3 ani ce urmează. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce idei inedite despre cum să se pună în valoare în mediul online.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor fi stimulați de Saturn prin Vărsător să învețe lucruri noi, să exploreze noi domenii de cunoaștere și să-și schimbe principiile și convingerile învechite dacă vor dori să facă progrese, personale sau profesionale. Multe principii de viață se vor schimba acum și vor trebui să lase loc altruismului, ideilor noi, originale. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere să caute să se înscrie la noi cursuri, să obțină noi diplome și atestate care ulterior se vor dovedi benefice în progresul lor.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia odată cu tranzitul lui Saturn prin Vărsător să descopere puterea interioară care zace în ei și astfel să înceapă un amplu proces de transformare. Este momentul să se desprindă de fricile și angoase, de atașamente materiale și să se deschidă către evoluția spirituală. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că Saturn le poate aduce moșteniri, dar și partaje și litigii și le poate pune piedici în obținerea unor credite, împrumuturi. Atenție la taxe, impozite, asigurări și la relațiile clandestine care pot fi taxate acum.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Saturn prin sectorul relațiilor și al căsătoriei. Nativii pot resimți limitări și obstacole în legarea noilor relații, indiferent că sunt personale sau profesionale. Totodată, Saturn poate aduce rupturi de relații toxice, divorțuri, dar și uniuni și căsătorii durabile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le atrage atenția că Saturn le cere să învețe să lucreze cot la cot cu alții, să lase orgoliul și impunerile deoparte și să asculte și versiunea celorlalți, dar mai ales să fie atenți la nevoile lor.

Horoscop zilnic Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor avea parte de lecții legate de muncă și sănătate menite să-i responsabilizeze pe nativi. Astfel, Fecioarele vor învăța să acorde valoarea cuvenită muncii lor și să ceară plata pe măsură. Vor fi nativi care vor fi nemulțumiți de locul de muncă și vor căuta să facă schimbări, de aceea în următorii 3 ani mulți îți vor schimba jobul. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția că este nevoie de o reală responsabilizare vizavi de sănătate și tratarea problemelor apărute.

Horoscop zilnic Balanță

Horoscop zilnic Scorpion

Horoscop zilnic Săgetător

Horoscop zilnic Capricorn

Horoscop zilnic Vărsător

Horoscop zilnic Pești

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>