Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 decembrie 2020. Lună Nouă și eclipsă de Soare în zodia Săgetător - Cancan.ro

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 14 decembrie 2020. Lună Nouă și eclipsă de Soare în zodia Săgetător


Horoscopul zilei de 14 decembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, aduce previziuni astrologice pentru zodiile Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul zilnic pentru 14 decembrie 2020 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Horoscopul zilnic pentru 14 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Săgetător au parte de Luna Nouă și eclipsa de Soare întocmai în zodia lor, cu impact asupra personalității.

Astăzi va avea loc o Lună Nouă, fenomen însoțit de o eclipsă totală de Soare, în zodia Săgetător. Evenimentul va antrena Axa Nodurilor Lunare, prin urmare va fi un moment cu impact karmic deosebit de important. Ca orice Lună Nouă va aduce noi începuturi în viața noatsră, însă acestea ne vor lua prin surprindere, dat fiind că Soarele este eclipsat.

Această lunație, prin evenimentele pe care ni le aduce, ne cere să ne desprindem de tipare vechi de gândire, de prejudecăți și dogme, de concepții învechite și să facem loc în viața noastră unor noi principii, unor noi mentalități și credințe. Va fi vorba de mult entuziasm, idei îndrăznețe și curaj în acțiuni, dat fiind că Mercur este susținut de Marte, dar și de multă confuzie, dat fiind că este în aspecte tensionate cu Neptun. Este important de punctat că ceea ce va veni acum în viața noastră va avea legătură cu trecutul nostru, cu ceea ce am făcut până acum, cu alte cuvinte vom accesa bagajul de informații cu care am venit pe pământ.

Impactul eclipsei de Soare se va resimți timp de jumătate de an de acum înainte și va fi puternic pentru Gemeni, Fecioare, Săgetători și Pești, dar și pentru cei care au ascendentul sau alte planete importante aici.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să se desprindă de tipare de gândire vechi, de mentalități care le inhibă evoluția, atât personală, cât și profesională. Nativii vor avea ocazia să se folosească de ceea ce au învățat până acum pentru a crește profesional sau, în alte cazuri, vor simți nevoia să-și dezvolte noi abilități. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o lărgire a orizonturilor profesionale și mulți pot începe să se gândească la opțiunea de a porni pe cont propriu.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea revelația modului în care trebuie să-și câștige banii de acum înainte. Nativii vor realiza că nu munca de zi cu zi, jobul este cel care le va aduce venituri mari în timp, ci alte activități care țin fie de abilitățile lor, fie de specularea unui bun material. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce idei bune despre cum să valorifice un bun material, fie că este o moștenire, un credit, un contract, o asigurare.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de noi începuturi în zona relațională, fie că este vorba de viața personală, fie de viața profesională. Nativii pot intra într-o nouă etapă în relația de cuplu, pot să se expună diferit în fața lumii, în sensul că-și pot arăta și o altă față a personalității lor pe care până caum nu au avut curaj sau nu au avut ocazia să o manifeste. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce șansa unor noi colaborări și contracte profesionale.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac au șansa în următoarea perioadă să aducă schimbări și îmbunătățiri stilului de viață, iar acestea vor fi strâns relaționate cu ceea ce se petrece la locul de muncă. Va fi vorba de noi începuturi legate de sarcini, program care vor determina nativii să înceapă activități pe lângă ce se vor divedi benefice în viitor pentru evoluția lor profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să se odihnească mai mult pentru că pot resimți intens eclipsa dat fiind că Luna, guvernatorea lor, este implicată.

Nu rata: Horoscop săptămânal 14 – 20 decembrie 2020. Săgetătorii au parte de noi începuturi

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu au parte de Luna Nouă însoțită de eclipsa de Soare întocmai în sectorul iubirii, al copiilor și al activităților creative și recreative. Pentru nativi va urma o perioadă în care vor da frâu liber unor dorințe, plăceri, pasiuni și hobby-uri, vor simți nevoia să se bucure mai mult de viață și să facă ceea ce place fără a se mai simți îngrădiți. Vor fi cazuri în care lunația va aduce o nouă poveste de iubire și situații în care se va discuta despre posibilitatea de a deveni părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să se odihnească corespunzător deoarece pot simți intens momentul dat fiind că Soarele este guvernatorul lor și este eclipsat acum de Lună.

Horoscop zilnic Fecioară

Horoscop zilnic Balanță

Horoscop zilnic Scorpion

Horoscop zilnic Săgetător

Horoscop zilnic Capricorn

Horoscop zilnic Vărsător

Horoscop zilnic Pești

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>