Horoscop săptămânal 4 – 10 ianuarie 2021. Capricornii se pot îndrăgosti - Cancan.ro

Horoscop săptămânal 4 – 10 ianuarie 2021. Capricornii se pot îndrăgosti


Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 4 – 10 ianuarie 2021, pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul săptămânal pentru perioada 4 – 10 ianuarie 2021 vine cu sfaturi pentru toate zodiile. Printre cele mai predispuse zodii la schimbări în perioada 4 – 10 ianuarie 2021 se numără și cea a Capricornilor care se pot îndrăgosti.

Săptămâna 4 – 10 ianuarie 2021 se remarcă prin ingresul lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, un aspect dificil pentru Marte care nu se simte deloc bine în acest semn, dat fiind că îl limitează. Prin urmare, vom duce o luptă pentru a ne desprinde de ceea ce este stabil, deja cunoscut și intrat în obișnuință. Vom deveni mai încăpățânați și rezistenți la schimbare, însă, totodată, vom acționa mult mai practic și cu dorința de a conserva ceea ce deja avem.

Cu Mercur în Vărsător suntem îndemnați să gândim liber, nonconformist, îndrăzneț, să avem idei originale și să găsim soluții inedite și progresiste la problemele noastre și ale celor din jur și să devenim mult mai direcți în exprimare. Totodată, dat fiind că Mercur se va afla în conjuncție cu Saturn, aflat și el alături de Jupiter, în Marea Conjuncție din Vărsător, putem reuși să ne controlăm mintea astfel încât să nu ducem lucrurile la extrem, mai ales că există riscul de a ne lăsa duși de val. Este o perioadă favorabilă să aducem ideile din sfera gândirii în plan material, să le dăm o formă practică, însă Mercur va fi cuadrat de Marte din Taur, deci există posibilitatea să nu avem determinarea necesară pentru a le da o formă concretă sau pur și simplu să nu dorim să facem asta din pricina fricii de schimbare.

Pe de altă parte, în plan sentimental, tranzitul lui Venus prin Capricorn ne responsabilizează și ne face mult mai serioși, chiar mai sobri și rigizi. Totodată, în această săptămână, Venus se va afla în trigon cu Marte, un aspect de susținere, energizant, care trezește pasiunea și senzualitatea, însă nu într-atât încât să exagerăm și să le ducem la extrem. De aceea, ne putem stăpâni dorința de a intra în relații incitante, dar fără bază solidă. Este un aspect deosebit de constructiv pentru cei care doresc să-și consolideze relațiile cu cei din jur, atât în cuplu, cât și profesionale.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 4 – 10 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână bună, dat fiind că Marte le activează dorința de a-și consolida veniturile, îi determină să facă bani stimulându-le ingeniozitatea, capacitatea de negociere și asociere. S-ar putea să fie nativi care să rupă acum asocieri care nu le aduc profitul așteptat sau să renunțe la ceva neproductiv pentru altceva ce promite mult mai mult. Au ocazia să aducă îmbunătățiri în cariera lor, imaginii lor, să se apropie de niște obiective. Relațiile cu cei din jur sunt bune și pot primi sfaturi înțelepte de la prieteni sau susținere de la cei din anturaj.

Horoscop săptămânal Taur: 4 – 10 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Taur se bucură de o săptămână energică, dat fiind că Marte le va activa zodia. Este o perioadă în care se îmbunătățește starea de sănătate, în care nativii știu să-și conserve energia pentru a-și atinge scopuri. În plus, Marte le guvernează relațiile, iar aspectele benefice pe care le formează cu Venus, guvernatoarea lor, pot anunța reaprinderea pasiunii în viața nativilor, fie apropierea în cuplu, fie o nouă cucerire. Nu este exclus ca unii nativi să se îndrăgostească. Pe de altă parte, poate fi o perioadă tensionată în relațiile cu superiorii și nativii să refuze viziunile acestora sau ideile de schimbare să-i deranjeze.

Horoscop săptămânal Gemeni: 4 – 10 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Gemeni readuc în actualitate contexte din trecut pentru a le rezolva. Agenda plină îi poate obosi peste măsură, iar cu Marte în acest tranzit prin Taur sunt sfătuiți să fie mai atenți la starea lor de sănătate, mai ales în cazul celor care au afecțiuni cronice. Vor resimți o mai mare nevoie de odihnă și este de preferat să-și asculte corpul. Totodată, sunt nativi care pot depăși o deziluzie sentimentală, o dezamăgire sau despărțire. Atenție la posibile conflicte ideologice, de principii.

Horoscop săptămânal Rac: 4 – 10 ianuarie 2021

Cei născuți în zodia Rac sunt stimulați de Marte să intre în noi asocieri, să semneze noi contracte, noi colaborări și să-și dezvolte niște proiecte profesionale. Se întrevăd discuții legate de bani, bunuri materiale, posibile investiții și nu este exclus ca unii nativi să ia în calcul varianta unui credit, să încerce să obțină o sponsorizare. În plan sentimental, cum Marte le guvernează iubirea, nu este exclus ca Racii să fie atrași de o persoană din anturaj sau cunoscută prin intermediul unui prieten, dar să aibă tendința de a ascunde acest aspect. Pe de altă parte, în cuplu este o perioadă foarte bună pentru îmbunătățirea relației cu partenerul de viață, pentru reapropiere și consolidare.

Horoscop săptămânal Leu: 4 – 10 ianuarie 2021

Horoscop săptămânal Fecioară: 4 – 10 ianuarie 2021

Horoscop săptămânal Balanță: 4 – 10 ianuarie 2021

Horoscop săptămânal Scorpion: 4 – 10 ianuarie 2021

Horoscop săptămânal Săgetător: 4 – 10 ianuarie 2021

Horoscop săptămânal Capricorn: 4 – 10 ianuarie 2021

Horoscop săptămânal Vărsător: 4 – 10 ianuarie 2021

Horoscop săptămânal Pești: 4 – 10 ianuarie 2021

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>