Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2021 - Cancan.ro

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna ianuarie 2021


Astrologul Mădălina Manole îți prezintă horoscopul lunar ianuarie 2021 pentru toate zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Horoscopul lunii ianuarie 2021 vine cu sfaturi și avertizări importante pentru toate zodiile. Află previziunile astrale pentru fiecare zodie, cu detalii interesante despre carieră, bani, dragoste și sănătate.

Luna ianuarie 2021 se remarcă prin ingresul lui Marte, planeta acțiunii, în zodia Taur, după aproximativ 7 luni petrecute în domiciliul său, în Berbec, unde a fost puternic, dar unde a și retrogradat. Aspectul se petrece încă din data de 7 ianuarie și va dura până în luna martie și cum Marte nu se simte bine aici și nu-și poate manifesta din plin energia, dat fiind că Taurul este o zodie conservatoare, iată că și acțiunile noastre vor fi mai calme și mai calculate. Vom prefera mai mult să consolidăm ce avem decât să demarăm noi acțiuni și vom avea răbdare, vom fi mai practici și mai prevăzători, dar și mai încăpățânați în acțiuni. Totodată, vom acționa în vederea obținerii confortului material și siguranței, stabilității sentimentale.

La o zi diferență, iată că și Mercur, planeta comunicării, își va schimba semnul și va activa zodia Vărsător, zodie în care va retrograda începând cu 30 ianuarie. Acest ingres ne va stimula dorința de a gândi liber, de a ne exprima fără restricții și putem fi mult mai interesați de teorii, reforme, dat fiind că ni se activează spiritul revoluționar. Este important ca în acest tranzit, dat fiind că Mercur se va întâlni cu Saturn aflat în zodia Vărsăor, să nu deveni habotnici și extremiști în idei.

Tot în aceeași zi, Venus, planeta iubirii, va intra în zodia Capricorn și ne va amprenta cu multă seriozitate și maturitate sentimentală, dar și cu o mai mare doză de responsabilitate față de cei cu care avem relații. Venus va face aspecte bune cu Marte și cu planeta neprevăzutului, Uranus, retrograd din Taur, așa că ne putem aștepta la surprize sentimentale plăcute, la consolidarea unor relații și la noutăți în zona relațională. Totodată, începând cu data de 14 ianuarie, după încheierea acestui aspect cu Venus, Uranus își reia mersul direct prin zodia Taur.

Soarele, astrul vitalității noastre, va tranzita Capricornul până pe data de 19 ianuarie, iar apoi va activa zodia Vărsător. Pe data de 13 ianuarie 2021 vom avea parte de o Lună Nouă în zodia Capricorn, eveniment urmat de o Lună Plină în zodia Leu, pe data de 28 ianuarie, ambele lunații venind cu schimbări în viața noastră, de la finalizări și până la noi începuturi.

Un aspect tensionat care merită amintit și care va fi resimțit din plin după jumătatea lunii ianuarie 2020 este cel format de Marele Benefic, Jupiter, din zodia Vărsător cu Uranus conjunct cu Marte din Taur. Vor fi momente de izbucnire, de revoltă care vor avea la bază fie o îngrădire a libertății de exprimare, fie teorii, idei, îndemnuri care cer o reconfigurare rapidă a unui sistem de valori, a unei mentalități.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2021, zodia Berbec

Dragoste

Deși nu este o prioritate viața sentimentală pentru cei născuți în zodia Berbec, nativii au șansa să-și consolideze relația, chiar să o oficializeze. Sunt mai senzuali, iar dacă sunt singuri se pot lăsa purtați într-un flirt cu cineva cunoscut prin intermediul grupului de prieteni, aspect perfectat spre finele lunii.

Carieră

Mulți nativi Berbec vor căuta luna aceasta să se întrepte către proiecte online, fiind destul de bine susținuți în acest sens. Cariera și imaginea profesională se bucură de ascensiune, însă după jumătatea lunii este nevoie de mai multă atenție la tot ce ține de zona profesională pentru a nu cădea în extreme. Cei care-și caută un loc de muncă au șanse mai mari să se angajeze acum.

Bani

Cei născuți în zodia Berbec se bucură de tranzitul lui Marte, întocmai guvernatorul lor, prin sectorul financiar și vor da dovadă de foarte multă determinare în creșterea veniturilor. Nativii au șansa chiar să obțină beneficii de pe urma proiectelor lor profesionale, de pe urma funcției și imaginii lor.

Sănătate

Neptun aflat în casa sănătății și în aspecte tensionate cu Nodurile Lunare sugerează faptul cei născuți în zodia Berbec trebuie să ia mai în serios eventualele simptome pe care le resimt și să nu ezite să se trateze, mai ales ca sunt favorizate terapiile de grup sau conversațiile cu psihologii. Nativii trebuie să evite suprasolicitarea psihică, să renunțe la principii greșite și la convingeri învechite.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2021, zodia Taur

Dragoste

Cei născuți în zodia Taur au parte de aspecte puternice în plan sentimental, dat fiind că Marte, planeta care le guvernează relațiile, se află în zodia lor și face aspecte de susținere cu Venus, guvernatoarea lor. Nativii se bucură de sex-appeal, iși consolidează relația, o duc la alt nivel și au șanse mari să înceapă ceva nou, dacă sunt singuri.

Carieră

Nativii Taur se bucură de o perioadă relativ bună în plan profesional, dat fiind că sectorul carierei este tranzitat de Jupiter, Saturn și va intra acolo și Mercur. Discuțiile cu superiorii se pot dovedi tensionate, dar și stimulante și nativii își pot atinge niște obiective propuse. Nu sunt excluse unele schimbări radicale, chiar de direcție profesională, însă trebuie făcute cu atenție și maturitate pentru a nu fi regretate.

Bani

Nodul Nord din casa financiară a Taurilor face aspecte tensionate cu Neptun din casa asocierilor și proiectelor de grup, deci este nevoie de atenție la toate deciziile financiare luate în această perioadă pentru a nu îndepărta confuziile. Nu sunt excluse unele probleme financiare apărute pe nepusă masă.

Sănătate

Marte va tranzita zodia Taur și nativii se vor bucura de energie, vitalitate, putere de muncă și forță interioară, însă trebuie ținjut cont că există și posibilitatea ca unele afecțiuni mai vechi, posibil cronice, să se manifeste acum și să fie nevoie de grijă și chiar de schimbarea stilului de viață.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2021, zodia Gemeni

Dragoste

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de o lună presărată cu de toate. Pe de o parte, pot comunica mai ușor cu partenerul de viață, dar pe de altă parte se pot readuce în discuție teme mai vechi care pot isca unele conflicte sau discuțiile pot ajunge la sensibilități financiar-materiale și, din nou, se poate prevesti o ceartă. Totuși, pasiunea nu va lipsi din cuplu, iar cei singuri pot intra în aventuri intime, relații ascunse de ochii lumii.

Carieră

Cei născuți în zodia Gemeni au parte de un aspect tensionat între Jupiter, planeta care le guvernează relațiile și cariera, și Uranus, iar acest context poate aduce răsturnări de situație în planurile lor profesionale, în relațiile cu asociații, colaboratorii. Tensiunile pot fi de natură să le schimbe multe convingeri nativilor. Se pot relua contexte mai vechi și se pot reanaliza acum.

Bani

Luna Nouă se petrece în sectorul bunurilor materiale și poate aduce ocazia celor născuți în zodia Gemeni să rezolve un context care vizează un credit, împrumut, poate returnarea unei datorii, plata unei asigurări, poate ceva legat de taxe, impozite sau chiar de partaje și moșteniri. Unii nativi pot apela la banii partenerului de viață sau pot face o investiție, însă nu ar treb ui să-și asume mari riscuri acum.

Sănătate

Cei născuți în zodia Gemeni pot fi stimulați de tranzitul lui Marte să-și rezolve niște probleme de sănătate, să le amelioreze, mai ales prin tratamente holistice, însă tot acest aspect, alături de Uranus, poate aduce introspecție, explozii nervoase, tensiuni psihice, amintiri, gânduri și recomandarea este odihna și evitarea stresului suplimentar.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2021, zodia Rac

Dragoste

Cei născuți în zodia Rac au parte de o lună dinamică în plan sentimental. Nativii care sunt parte a unei relații sunt mai dornici să alunge monotonia din viața de cuplu și au susținere astrologică în acest sens, dar pot și să calce strâmb fără a raționa prea mult. În plus, dacă este vorba de relații toxice, contextul îi stimulează cu atât mai mult la infidelitate, dar totodată pot fi mai deciși să încheie o astfel de relație. Cei singuri pot fi atrași de persoane din anturaj, chiar de prieteni și pot fi surprinși de feedback-ul primit.

Carieră

Proiectele de grup sunt mai puțin favorizate luna aceasta și chiar ar putea interveni unele pierderi financiare din această cauză, mai ales dacă s-au investit bani. Pot apărea schimbări neașteptate la locul de muncă care vizează sarcinile și activitățile, programul. În schimb, unii Raci ar putea avea succes, ar putea obține unele beneficii, cu niște colaborări noi, asocieri și parteneriate, deși nu se așteptau la asta.

Bani

Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să fie prudenți la tot ce ține de investiții și sponsorizări pentru că lucrurile pot lua o întorsătură neașteptată. Unii nativi se pot baza pe sprijinul financiar al partenerului de viață.

Sănătate

Cei născuți în zodia Rac au parte de un aspect tensionat între Neptun din sectorul convingerilor de viață și Nodul Nord din sectorul subconștientului și trecutului, semn că nativii ar putea fi mai confuzi, mai tensionați psihic și mai agitați, mai nesiguri pe ei și mai nemulțumiți de tot ce se petrece în jur. Acest context poate stimula schimbarea unor principii și mentalități și îmbunătățirea stilului de viață.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2021, zodia Leu

Dragoste

Sunt aspecte tensionate în viața de cuplu a celor născuți în zodia Leu și ar fi de preferat să fie atenți, mai ales după a doua jumătate a lunii. Pot să apară tensiuni, conflicte, schimbări bruște și neașteptate în relații și de preferat ar fi să facă tot ce le stă în putință pentru a-și revoluționa relația, pentru a-i aduce îmbunătățiri. Este nevoie de mai multă libertate și independență, dar și de încredere pentru ca lucrurile să funcționeze mai bine. Cei singuri se pot îndrăgosti brusc sau se pot întoarce la cineva din trecut, aspect deloc de bun augur dat fiind că este karmic și este stimulat de Neptun care este planeta confuziilor și iluziilor.

Carieră

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să aibă parte de fel și fel de momente neașteptate, răsturnări de situație legate de situația profesională, iar tot contextul să-i facă să-și regândească strategia și chiar direcția în carieră, mai ales dacă locul de muncă nu le place și nu le aduce satisfacții.

Bani

În ceea ce privește sectorul financiar, cei născuți în zodia Leu au parte de tranzitul lui Mercur, planeta care le guvernează banii, prin sectorul relațiilor, deci există șanse mari de asocieri, parteneriate, colaborări care să se dovedească avantajoase material. Susținere astrologică în negocieri.

Sănătate

Este o lună bună pentru cei născuți în zodia Leu care vor să-și îmbunătățească stilul de viață, să țină o dietă, să facă mai mult sport. Se cere mai multă grijă la sănătate. Orice afecțiune existentă are mari șanse să fie vindecată acum.

Horoscop lunar – horoscopul lunii ianuarie 2021, zodia Fecioară

Dragoste

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de tensiuni în cuplu din cauza principiilor și mentalităților diferite, din cauza unei viziuni asupra viitorului relației diferite. Este o perioadă care poate aduce o oarecare îndepărtare de partener, însă în cazul celor singuri poate fi vorba de o mai mare stimulare de a trăi iubirea și aventura, dat fiind că Soarele le traversează acest sector, și totodată își pot contura imaginea partenerului ideal.

Carieră

Continuă schimbările profesionale pentru cei născuți în zodia Fecioară. Nativii s-ar putea vedea nevoiți acum să-și schimbe niște convingeri și mentalități profesionale, să învețe lucruri noi, să fie deschiși către alte activități, să-și reorganizeze complet activitățile.

Bani

Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Fecioară se bucură de sprijin din partea familiei și au mari șanse să obțină un bun material, un bun de patrimoniu, poate chiar o moștenire sau aprobarea unui credit pentru casă, fie pentru cumpărare, fie pentru renovare, construire.

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>