Gianluca Vacchi, hairstylistul fiicei sale. Miliardarul a strâns aproape șase milioane de vizualizări la o filmare în care își tunde fetița - Cancan.ro

Gianluca Vacchi, hairstylistul fiicei sale. Miliardarul a strâns aproape șase milioane de vizualizări la o filmare în care își tunde fetița


Gianluca Vacchi este tătic cu normă întreagă! Celebrul miliardar s-a filmat în timp ce își trata fiica precum o prințesă, ajungând să fie și hairstylist pentru ea. Un clip în care își tunde copilul de trei luni a adunat aproape șase milioane de vizualizări pe contul său de Instagram.

Gianluca Vacchi, celebrul miliardar Italian trăiește cea mai frumoasă perisoadă a lui, împreună cu tânăra lui partenera Sharon Fonseca. Cei doi au devenit fericiții părinți ai unei fetițe în urmă cu trei luni, pe nume Blu Jerusalema.

Tăticul își răsfață prințesa zilnic, contribuind la tot ce ține de îngrijirea ei. Miliardarul, care a devenit celebru pe internet în urma nenumăratelor dansuri pe care le posta alături de femei în lux și opulență, s-a filmat recent în timp ce arată că este îngrijitorul numărul 1 al fetiței sale Blu Jerusalema.

”Blu Jerusalema are deja stilist personal..tatăl său! Te iubesc mai mult în fiecare secundă, prințesa mea”, a scris Gianluca Vacchi la descrierea clipului.

 

Vezi această postare pe Instagram

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>