Florin Salam, spectacol incendiar pe manele, șampanii și dedicații la Dubai! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au luat parte la distracție - Cancan.ro

Florin Salam, spectacol incendiar pe manele, șampanii și dedicații la Dubai! Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au luat parte la distracție


Florin Salam, tratat ca pe un rege la Dubai! Artistul a făcut spectacol cu zeci de oameni la Bagatelle Dubai, alături de soția lui Roxana Dobre, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău.

Concertul uimitor a început pe „nepregătite”, întâmplându-se totul spontan. Mai exact, „regele” României – Florin Salam a mers la luxosul restaurant din Dubai, Bagatelle,  ca simplu client, însoțit de frumoasa lui soție Roxana Dobre, dar și de posibilul nou cuplu din showbizzul românesc, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău.

Florin Salam, show pe manele la Bagatelle Dubai

Florin Salam i-a făcut dedicații și soției lui Roxana Dobre, care, în semn de mulțumire, i-a arătat o inimioară făcută din degete.

Bianca Drăgușanu nu a fost la fel de „darnică” în a-l arăta în video-urile ei pe posibilul nou partener, Gabi Bădălău. În imaginile postate de blondină, se observă, însă, că ea este însoțită de un bărbat. (VEZI ȘI: Bianca Drăgușanu își pregătește „retragerea” în Dubai?! Am aflat ce vedetă o ajută să se stabilească în Emirate)

Gabi Bădălău, surprins la shopping, în Dubai, cu Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău s-a dus după Bianca Drăgușanu la Dubai

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>