Eva Kent a făcut senzație în cel mai nou videoclip al unui star internațional! Cum arată acum fosta asistentă a lui Capatos - Cancan.ro

Eva Kent a făcut senzație în cel mai nou videoclip al unui star internațional! Cum arată acum fosta asistentă a lui Capatos


De la protagonistă în industria filmelor pentru adulți, la asistenta lui Dan Capatos, la dansatoare la bară, Eva Kent a ajuns acum figurație specială în videoclipul unui star internațional. Focoasa brunetă a îmbrăcat un costum de baie sexy și s-a unduit pe ritmurile muzicii.

Melodia „Miente” a fost lansată pe canalul de YouTube a lui Thomas și a adunat deja câteva zeci de mii de vizualizări. Fosta asistentă a lui Captos a demonstrat că nu și-a pierdut atuurile ce au consacrat-o și a stârnit interesul internauților. Eva Kent nu este la prima apariție într-un videoclip muzical, acum ceva ani jucând același rol și în unul din videoclipurile lui Keo.

Eva Kent, început de carieră la 20 de ani

Eva Kent și-a început cariera la 20 de ani, când a debutat în industria pentru adulți. Însă prima experiență nu a fost una prea plăcută, această fiind păcălită de primul său impresar. După două producții de profil și câteva pictoriale fierbinți în revistele pentru bărbați a spus pas carierei XXX și s-a reorientat. (VEZI ȘI: FOSTA ASISTENTĂ DE LA ANTENĂ L-A COOPTAT PE IUBI ÎN INDUSTRIA PENTRU ADULȚI)

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>