Ea e "mămica cu lipici". Cristina Șișcanu s-a filmat semidezbrăcată, iar imaginile au ajuns pe internet - Cancan.ro

Ea e „mămica cu lipici”. Cristina Șișcanu s-a filmat semidezbrăcată, iar imaginile au ajuns pe internet


Cristina Șișcanu s-a filmat în ipostaze „fierbinți”, care taie răsuflarea bărbaților. Soția lui Mădălin Ionescu a lăsat inhibițiile deoparte și le-a arătat prietenilor săi de pe Instagram cât de bine se menține în formă.

Cristina Șișcanu s-a filmat în timp ce făcea „unboxingul” unui colet primit de la designerul Ana Radu, cu o pereche de dresuri negre. Soția fostului prezentator de la Kanal D a probat dresurile și a defilat seminud, în sutien, în fața camerei.

Cristina Șișcanu a dat „zoom” pe posteriorul său și chiar a avut un comentariu de făcut la adresa lui „Mă simt slabă în acest dres și sunt slabă, pentru că, uite, strâng foarte bine abdomenul, fact alia mica, ridică și posteriorul. Super tare!”, a spus  soția lui Mădălin Ionescu în timp ce defila îmbrăcată în dres.

VEZI ȘI: Detaliul rușinos observat de fani într-o filmare făcută de Cristina Șișcanu. Explicația uluitoare a vedetei

Cristina Șișcanu le-a arătat internauților un model de dres creat de Ana Radu

Cristina Șișcanu, cerută în căsătorie după ce a ieșit, seminud, din duș

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au cunoscut în urmă cu 11 ani. La vremea respectivă, el era prezentatorul emisiunii ”Acces Direct” la Antena 1, iar ea era reporter. În ciuda faptului că Mădălin Ionescu era căsătorit, iar Cristina se afla într-o relație, sentimentele dintre cei doi au fost mai puternice. Au rămas împreună, iar peste ani au făcut și o fetiță care le aduce acum cea mai mare bucurie.

Cristina Șișcanu a povestit, la un moment dat, cum a fost cerută în căsătorie.

”Ieșisem de la duș și aveam doar prosop pe cap, iar Mădălin era gol în dormitor și mă aștepta. A avut şi flori și inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul. Am râs datorită sau din cauza ţinutelor lipsă. Am spus ‘da’, după care a urmat o noapte de amor”, a declarat Cristina Șișcanu.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu s-au căsătorit în anul 2011

A semnat cu Antena Stars, la emisiunea „Mămici cu lipici”

Soția lui Mădălin Ionescu va participa la emisiunea „Mămici cu lipici”

Cristina Șișcanu a luptat la Survivor România

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>