Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2! Care este starea de sănătate a acestuia - Cancan.ro

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2! Care este starea de sănătate a acestuia


Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a fost diagnosticat cu Covid-19. Pentru moment starea de sănătate a acestuia este una stabilă și se află în izolare la domiciliu.

„A treia oară n-am scăpat. Din păcate, azi am fost confirmat pozitiv pentru COVID-19. Aseară am simțit dureri musculare și o stare subfebrilă așa că am făcut un test azi dimineața la prima oră. Rezultatul a venit și mă obligă la izolare totală timp de 14 zile. Nu am fost contact direct pentru niciunul dintre angajații Primăriei Timișoara pentru că am purtat tot timpul mască.

Nici nu pot să-mi imaginez cum și de unde l-am luat, dar asta este natura perfidă a acestui virus…. Vă spun cu mâna pe inimă că am avut mare grijă, nu m-am văzut inutil cu nimeni, și cu toate astea m-am infectat. Fiți atenți, purtați masca, evitați întâlnirile și deplasările nenecesare. Mai avem puțin, ne vaccinăm toți și vom încheia această pandemie”, a scris Dominic Fritz.

Cine se va ocupa de problemele orașului?

În mesajul postat pe rețelele de socializare, Dominic Fritz a mai anunțat că în locul lui de toate lucrurile necesare se va ocupa viceprimarului Ruben Lațcău, care va îndeplini până la revenirea lui atribuțiile de primar. (VEZI ȘI: RICĂ RĂDUCANU ȘI SOȚIA SA, TESTAȚI POZITIV CU SARS-COV-2: “SUNT INTERNAȚI ÎN SPITAL”)

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>