Daria Radionova și Alex Bodi, nuntă de vis în 2021: “Este un eveniment care se află pe lista mea de dorințe”. Viitoarea mireasă, mărturii dureroase despre perioada de arest a milionarului - Cancan.ro

Daria Radionova și Alex Bodi, nuntă de vis în 2021: “Este un eveniment care se află pe lista mea de dorințe”. Viitoarea mireasă, mărturii dureroase despre perioada de arest a milionarului


Daria Radionova și Alex Bodi își organizează nunta, deși, oficial, superba moldoveancă încă nu a fost cerută de soție. Potrivit declarațiilor făcute de milionar, cererea în căsătorie este pe lista lui de dorințe pentru 2021, unde se găsește și ziua în care își vor jura credință în fața Lui Dumnezeu. Întrebată despre perioada în care afaceristul a stat după gratii, viitoarea mireasă a făcut mărturii dureroase.

Daria Radionova urmează să devină soția lui Alex Bodi în 2021

În vârstă de 27 de ani, Daria Radionova a fost printre puținele persoane care i-au fost cu adevărat alături lui Alex Bodi, după ce a fost reținut în dosarul de proxenetism deschis de DIICOT. Conform dezvăluirilor făcute de milionar, vorbea cu femeia iubită doar de trei ori pe săptămână când se afla în celulă.

“Pentru mine a fost foarte dificil, în special prima zi, în primele zile, dar sunt puternică. Sunt puternică pentru Alex și el este, de asemenea, puternic. Timpul a trecut repede… Da, foarte repede. Dar, în timpul procesului a fost foarte dificil, dar acum sunt mult mai calmă. Nu știu să explic ce am simțit în interiorul meu, dar a fost foarte dificil în toată această perioadă. (…). Da, am încredere în el din toată inima”, a povestit focoasa moldoveancă, potrivit sursei citate mai sus.

Cei doi îndrăgostiți vor să dea uitării perioada delicată în care au fost separați și speră ca avocatul care se ocupă de caz să reușească să îi demonstreze nevinovăția. În plus, a spus Alex Bodi, el își dorește să se însoare cu Daria Radionova până la finalul lui 2021.

“Cred că da (n.r.: nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere, este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin. Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, a declarat fostul soț al Biancăi Drăgușanu în cadrul interviului oferit pentru Antena Stars.

 

View this post on Instagram

 

Alex Bodi, alte dezvăluiri din arestul la domiciliu

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>