Dan Negru a vorbit despre relația intimă cu Andreea Marin: „O bună perioadă de timp...” - Cancan.ro

Dan Negru a vorbit despre relația intimă cu Andreea Marin: „O bună perioadă de timp…”


Invitat de curând într-o emisiuna TV, controversatorul prezentator Dan Negru a dat o serie de declarații despre cariera sa care se întinde pe nici mai mult nici mai puțin de 25 de ani.

Deși a fost mereu foarte discret în ceea ce privește viața sa personală, vedeta TV a fost pusă în ipostaza de a oferi celor de acasă lămuriri la cele intime detalii, cum ai fi faptul că în trecut ar fi avut o relație cu Andreea Marin.

Dan Negru a explicat că nu se pune problema de așa ceva între el și Zână, iar singurul lucru care i-a legat vreodată a fost iubirea pentru meserie, pentru televiziune.

„Am lucrat cu Andreea o bună perioadă de timp în firma domnului Lazarov. Am iubit televiziunea și eu, și Raluca Moianu, și Cosmin Cernat. Domnul Lazarov ne-a contaminat. Am iubit împreună televiziunea.

Departe de ideea asta. Andreea are copii, eu am doi copii, e unul din oamenii importanți care a lăsat urme în televiziunea din România. Cealaltă prezentatoare generoasă este Mihaela Rădulescu care pe tine dacă ești co-prezentator te fac să te simți bine”, a declarat Dan Negru la Kanal D.

Ce regrete în viață are Dan Negru

Totodată, prezentatorul a mărturisit că nu regretă nicio emisiune pe care a prezentat-o și că mereu s-a implicat în formate în care a avut încredere și în care s-a regăsit. Atunci când a simțit că ceva nu va merge, a refuzat.

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>