Cum a reacționat Petre Roman când a aflat că fiica lui divorțează - Cancan.ro

Cum a reacționat Petre Roman când a aflat că fiica lui divorțează


Oana Roman și Marius Elisei divorțează după o căsnicie de șase ani. Petre Roman nu s-a împăcat ușor cu ideea că fiica lui va rămâne singură cu un copil și ar fi intervenit să îi împace.

Oana Roman a declarat că fostul premier a încercat să o ajute să-și salveze căsnicia, însă ea nu și-a dorit acest lucru. Petre Roman s-a oferit chiar să vorbească cu Marius Elisei pentru a ajunge la un consens.

Petre Roman a vrut să îi împace pe Oana și Marius

De ce s-a ajuns la divorț

La emisiunea „Trăiri și sentimente alături de Andreea Mantea”, Oana Roman a izbucnit în lacrimi când a venit vorba despre despărțirea de soțul ei.

„Mama trebuie să stea cu mine pentru că nu mai putea să stea singură. Marius a venit cu ideea să stea cu noi, dar apoi nu i-a mai convenit, pentru că simțea că îi ia din intimitate, că nu mai era aceeași atmosferă în casă. Dar nu de la asta au început discuțiile dintre noi, acestea au apărut de mai mulți ani, dar nu din cauza mamei.

Problemele nu au venit din exterior, au fost interioare. La un moment se întâmplă să ajungi în punctul în care să îți dai seama că sunt chestii care țin de principii de viață, care sunt diferite. Si atunci, ce rost are să te chinui? Nu e sfârșitul lumii, nu moare nimeni”, a mărturisit Oana Roman.

(VEZI ȘI: Oana Roman a renunțat la verighetă, după despărțirea de Marius Elisei. Vedeta va pleca din România: “Propunere de participare la o emisiune concurs celebră”)

Marius Elisei ar fi plecat de acasă pentru o altă femeie

Lipsa respectului i-ar fi înstrăinat

Oana Roman a mai mărturisit că despărțirea dintre ea și Marius Elisei este inevitabilă.

Marius Elisei ar fi părăsit-o pentru o altă femeie „înstărită”

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>