Cum a reacționat Carmen de la Sălciua când a aflat că fostul ei soț Culiță Sterp va fi tată „A fost greu. Să prețuiască...” - Cancan.ro

Cum a reacționat Carmen de la Sălciua când a aflat că fostul ei soț Culiță Sterp va fi tată „A fost greu. Să prețuiască…”


Culiță Sterp a dat vestea cea mare la televizor! În timpul competiției Survivor România, cântărețul a dezvălut că el și iubita lui vor deveni părinți în câteva luni. Cum a reacționat fosta lui parteneră Carmen de la Sălciua?

Carmen de la Sălciua i-a urat numai de bine fostului său soț și familiei lui. Cei doi au avut o relație extrem de controversată, având o dragoste cu năbădăi timp de câțiva ani.

‘Doamne ajută să vină pe lume sănătos! Mă bucur pentru el! Să prețuiască toate astea! Noi doi suntem de mult pe drumuri diferite.

A fost greu, au existat după divorț și tentative de împăcare, dar nu a mai funcționat! Mă bucur că acum lucrurile s-au așezat în viața lui și îi doresc bine! Să fie fericit! Are o femeie frumoasă alături și vine și un omuleț’,a transmis Carmen de la Sălciua.

VEZI ȘI: Carmen de la Sălciua face dezvăluiri despre noua femeie din viața lui Culiță Sterp „A fost și la nunta noastră”

Se va întoarce din competiție înainte să nască?

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>