Cota 3: Selecțiile zilei sunt aici! - Cancan.ro

Cota 3: Selecțiile zilei sunt aici!


Pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția, astăzi vă propunem și un „combo” în Cota 2.88! În încercarea de a ne rotunji veniturile la pariuri vom miza pe selecții din fotbal!


Cele mai bune cote, analize și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe site-ul Pariuri1x2.ro!

„Combo”-ul Cotei 3 de miercuri îl formăm cu partide din Liga 1 și Premier League! Începând cu ora 17:00, Chindia Târgoviște și Poli Iași se duelează în etapa a 16-a din Liga 1. Dacă gazdele ocupă locul 7 în clasament, cu 20 de puncte, oaspeții sunt pe poziția a 15-a, cu doar 14 puncte obținute în acest sezon. Pariem selecția „peste 48.5 auturi”, la cota 1.75, ce avantajează stilul celor două echipe, egalitatea la mijlocul terenului, dar și vremea proastă, cu ninsoare, ce nu favorizează un joc fluent, cursiv, baza pe posesia mingii.

Trecem apoi în Premier League, unde Tottenham și Fulham dispută un derby local londonez în etapa a 16-a, de la ora 22:15. Vom paria pe „peste 22.5 faulturi”, la cota 1.65, cele două formații fiind fruntașe la acest capitol. Tottenham este lidera faulturilor pe teren propriu, cu o medie de 14.5, iar Fulham este la 12.6 în deplasările stagionale. Arbitrul Bankes are o medie de 21.2 faulturi în acest sezon, însă disputa de la Londra se încadrează într-un alt tipar și ne așteptăm la cel puțin 23 de faulturi! Astfel, cele două variante analizate azi, au o cotă totală de 2.88!

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>