Cota 3: Selecțiile zilei sunt aici! - Cancan.ro

Cota 3: Selecțiile zilei sunt aici!


Pe lângă Biletul Zilei cu ajutorul căruia țintim să ne dublăm investiția, astăzi vă propunem și un „combo” în Cota 3.05! În încercarea de a ne rotunji veniturile la pariuri vom miza pe selecții din fotbal!


Cele mai bune cote, analize și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe site-ul Pariuri1x2.ro!

„Combo”-ul Cotei 3 de marți îl formăm cu partide din Liga 1 și Premier League! Începând cu ora 19:45, plasăm selecția „peste 47.5 auturi”, la o cotă de 1.65, în partida Universitatea Craiova – Sepsi. Istoricul ultimelor 5 meciuri directe ne arată o statistică fabuloasă a auturilor: 71, 50, 52, 70, 57. Stilul de joc impus de cele două echipe face favorabilă producerea de auturi sau aruncări de la margine, iar linia oferită azi este una excelentă în duelul din Bănie. În oferta caselor de pariuri mai avem și liniile 48.5 și 49.5, astfel încât cea aleasă este cea mai joasă.

Trecem în Premier League, unde Burnley primește vizita lui Manchester United de la ora 22:15. Avem în ofertă pariul „peste 26.5 deposedări”, la cota 1.85, unul deosebit de interesant. Cumulat, cele două formații au o medie de 29 deposedări pe meci, iar forma bună în care gazdele se află, ar putea „înverzi” ușor acest pronostic. Mai mult, Manchester United vine după un meci în Cupa Angliei cu Watford, unde au avut loc 33 de deposedări. Arbitrul întâlnirii este Kevin Friend, ce lasă de multe ori jocul liber în Premier League, favorizând deposedările, în dauna faulturilor. Astfel, cele două variante analizate azi, au o cotă totală de 3.05!

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>