Claudia Pătrășcanu e foc și pară! Gabi Bădălău a anulat din nou programarea pentru consilierea copiilor - Cancan.ro

Claudia Pătrășcanu e foc și pară! Gabi Bădălău a anulat din nou programarea pentru consilierea copiilor


Claudia Pătrășcanu e foc și pară! Gabi Bădălău a anulat din nou programarea pentru consilierea copiilor. Artista a răbufnit pe Facebook și a transmis un mesaj dur.

Marți, la ora 13:00, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, aveau o programare la Protecția Copilului pentru consilierea celor doi băieți pe care îi au împreună. Dis-de-dimineață, însă, vedeta a primit un telefon în care era anunțată că ședința de consiliere a fost anulată deoarece Gabi Bădălău nu s-a putut prezenta. Acesta a anunțat că va reveni joi pentru a face altă programare.

Comportamentul lui Gabi Bădălău, care se relaxează în Maldive cu Bianca Drăgușanu, a stârnit furia Claudiei Pătrășcanu. Artista și-a vărsat nervii pe Facebook și a transmis un mesaj dur.

”Consider ca toate aceste tergiversări de a nu se prezenta sunt intenționate… acesta având total alte interese personale și ca încă o data arată dezinteresul fata de copiii noștri care erau astăzi programați, repet, pentru aceasta consiliere. Nu înțeleg de ce tot fuge acest tata, de ce ii este teama și de ce atâtea telefoane și anulări când este vorba despre doi copii minori, puși in pericol. Tot astăzi, după cele întâmplate, am făcut o cerere către instituția Protecția Copilului care au menționat faptul ca nu l pot obliga pe tatăl copiilor nici sa facă testul psihologic, dar nici sa i mai consilieze pe cei doi copii.

Tot dumnealor mi au stabilit ptr astăzi consilierea copiilor și tot astăzi, subit, mi a fost anulată. Oameni buni, in ce țara trăim? Badalau își bate joc de proprii copii, dar dacă se întâmpla ceva cu copiii mei, cine Răspunde? Când suna Badalau, răstoarnă toate instituțiile și îmi amintesc bine când cei de la Protecția Copilului din Constanta mi au spus: “Doamna, am fost sunați de mai Sus,ca domnul Badalau sa nu mai fie deranjat”, se arată în mesaj.

Astăzi,12.01.2020,ora 13.00,împreuna cu cei doi copii aveam programare la Protecția Copilului pentru consilierea…

Posted by Claudia Patrascanu on Tuesday, January 12, 2021

Nici pe 5 ianuarie nu s-a prezentat Gabi Bădălău

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>