Claudia Neghină va deveni mămică „Jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că n-am știut” - Cancan.ro

Claudia Neghină va deveni mămică „Jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că n-am știut”


Fotomodelul Claudia Neghină va deveni mamă la 39 de ani. Blondina este însărcinată în șase luni și a mărturisit că și-a dat seama că este gravidă abia la sfârșitul primului trimestru.

Claudia Neghină a dezvăluit la „Vorbește lumea” cum a întâmpinat vestea că va deveni mamă, dar cu și cum se simte în această perioadă.

„Mă simt extraordinar. Sunt o mămică foarte norocoasă din punctul ăsta de vedere. Nu am avut grețuri, nu mi-a fost deloc rău. Jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că n-am știut. Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată. Eu aveam ceva probleme hormonale. Am observat că nu mi-a mai venit menstruația, însă având ceva probleme hormonale, am mers pe baza lor.
În plus, eu făceam foarte mult sport. (…) Mă simțeam bine. Singurele stări au fost că eram ceva mai irascibilă. Dar acum îmi dau seama de ce mă enervam din orice. Mâncam și puțin mai mult, dar nu exagerat”, a declarat.

„Este o minune de la Dumnezeu. Am avut o certitudine, am avut nevoia de o schimbare. Am cerut universului să mi se întâmple ceva, dar nu am avut nicio pretenție. (…) De multe ori, viața cumva îți trimite ce ai nevoie când ai nevoie. (…)

Va avea o fetiță

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>