Cine este singura influenceriță care a câștigat, provizoriu, în instanță în fața Oanei Zăvoranu. Nu mai are voie să vorbească 15 zile despre ea - Cancan.ro

Cine este singura influenceriță care a câștigat, provizoriu, în instanță în fața Oanei Zăvoranu. Nu mai are voie să vorbească 15 zile despre ea


Oana Zăvoranu a fost dată în judecată în urmă cu o lună de cinci vedete online la adresa cărora actrița a adus acuzații și critici. În timp ce patru dintre ele au pierdut în instanță, una dintre influencerițe a avut câștig de cauză, provizoriu.

În urmă cu aproximativ o lună, Adelina Pestrițu, Cristina Ich, Oana Roman, Alina Ceușan  și anda Adam s-au aliat și și-au angajat un avocat comun prin care să o dea în judecată pe Oana Zăvoranu pentru defăimarea imaginii lor. Patru dintre ele au fost refuzate de instanță. Singura care a câștigat un avantaj a fost Cristina Ich. Ea a obținut în instanță să nu mai fie menționată timp de 15 zile de Oana Zăvoranu.

Cristina Ich, câștigătoare în fața Oanei Zăvoranu

Actrița și-a asigurat că avocații ei vor face drept de apel și va reveni „în forță” cu noi acuzații mult mai dure la adresa iubitei lui Alex Pițurcă.

„A cincea a câștigat să nu vorbesc despre ea vreo 15-20 de zile. Adică Kâh Kitch Balamuc. Ne vedem în apel! În timpul acesta strâng chestii extrem de importante pe care nu vrea ca voi să le știți, ceva TARE DE TOT”, a precizat Oana Zăvoranu.

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>