Ce pensie are Cristian Țânțăreanu și cine i-o ridică + Nu și-a anulat testamentul făcut când credea că moare - Cancan.ro

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu și cine i-o ridică + Nu și-a anulat testamentul făcut când credea că moare


Cristian Țânțăreanu e cunoscut drept omul care le spune pe șleau, fără ocolișuri, indiferent de subiect. A trecut și prin momente grele, cancerul pe care, din fericire, l-a învins, iar acum își duce traiul aproape ca înainte, doar că omul de afaceri a devenit un picuț mai asumat în tot ce face. 

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu și cine i-o ridică + Nu și-a anulat testamentul făcut când credea că moare

În 2016, omul de afaceri a trecut prin momente grele după ce a fost diagnosticat cu cancer. Pentru că a luat în calcul toate variantele, Țânțăreanu și-a făcut atunci testamentul, doarece nu ar fi dorit ca familia să treacă prin certuri din cauza banilor și bunurilor moștenite. Din fericire, boala nu a recidivat, însă afaceristul a lăsat testamentul, nu l-a anulat. „Am facut testamentul pe vremea când eram bolnav, le-am împărțit averea tuturor. Acum sunt un om sărac, nu mai am niciun ban. Ce am avut eu le-am împărțit lor. Cancerul ăla vrei să spui că e problemă? Atunci mi-am aranjat testamentul ca să nu se omoare ăştia între ei, crezând că mă duc”, a povestit Țânțăreanu.

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>