„Bonnie și Clyde” de Craiova, reținuți de polițiști. O femeie și un bărbat din Dolj organizau furturi „ca la carte” - Cancan.ro

„Bonnie și Clyde” de Craiova, reținuți de polițiști. O femeie și un bărbat din Dolj organizau furturi „ca la carte”


Un bărbat de 34 de ani şi o tânără de 27 de ani, ambii din Craiova, bănuiţi de comiterea unor infracţiuni de tentativă la furt şi furt calificat, au fost reţinuţi, astăzi, pentru 24 de ore. Cei doi dădeau spargeri – două în decembrie și una în ianuarie – și furau, cu prioritate, bani și țigări.

Prinderea lor a concentrat ceva muncă din partea oamenilor legii, spun reprezentanții IPJ Dolj. Deși comiteau ”găinării”, suspecții s-ar fi organizat ca la carte pentru loviturile din magazine.

Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că persoanele în cauză, ar fi pătruns în noaptea de 11/12 decembrie 2020, în punctul de lucru al unei societăţi comerciale din Craiova al cărei administrator este un bărbat de 39 de ani, din localitate,de unde ar fi sustras  bani și țigări.

De asemenea, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul, în noaptea de 27/28 decembrie  2020, ar fi sustras bunuri dintr-un alt punct de lucru al unei societăţi comerciale din Craiova, ce aparţine  unui bărbat de 31 de ani, din localitate.

Totodată, poliţiştii au  stabilit că, cel în cauză, în noaptea de 09/10 ianuarie,  ar fi forţat ușa de acces din punctul de lucru al unei societăţi comerciale ce aparţine unui bărbat de 62 de ani, din Craiova.

Au mai multe dosare penale

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>