Biletul Zilei » Țintim profitul cu fotbal și hochei! - Cancan.ro

Biletul Zilei » Țintim profitul cu fotbal și hochei!


Biletul Zilei de astăzi conține trei selecții din fotbal și hochei cu ajutorul cărora vom încerca să ne ddublăm investiția la pariuri.


Cele mai bune cote, analize și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe site-ul Pariuri1x2.ro!


Primele două selecții de pe Biletul Zilei vom paria pe goluri. Vom merge în liga de hochei din Rusia la duelul dintre Novosibirsk și Kunlun, în care vom paria pe minim patru goluri în meci și la confruntarea din Cupa Turciei dintre Fenerbahce – Kasimpasa, în ccare vom miza pe minim două schhimbări ale tabelei de marcaj. Referitor la acest ultim duel evidențiem faptul că selecția noastră a fost câștigătoare pe linie în ultimele șapte „directe”.

Pentru ultima selecție de pe Biletul Zilei vom merge în „Final Four-ul” Supercupei Spaniei la meciul dintre Real Madrid și Athletic Bilbao, care se va disputa la Malaga. Învingătoarea va lupta în weekend pentru trofeu cu Barcelona, „extratereștrii” trecând aseară la Cordoba la penalty-uri de Real Sociedad.

Neînvinși în ultimele 9 partide oficiale, perioadă în care a înregistrat 7 succese și două remize, băieții lui Zidane au prima șansă la calificare în fața unei grupări pe care a învins-o ultima dată luna trecută, scor 3-1. Nu ne complicăm și mizăm simplu că Real Madrid va ajunge în finala competiției.

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>