Așteptarea a luat sfârșit » Astăzi se dă startul returului Ligii 1! - Cancan.ro

Așteptarea a luat sfârșit » Astăzi se dă startul returului Ligii 1!


După cea mai scurtă vacanță din istoria fotbalului românesc Liga 1 se va relua astăzi, cu partidele care vor conta pentru runda a 16-a, prima a returului acestui sezon regular.

De departe, miza acestui retur o reprezintă accederea în play-off-ul campionatului, lupta anunțându-se a fi mai încinsă ca niciodată. De la locul 6 pe care a urcat Viitorul după victoria din restanța cu FC Hermannstadt, scor 2-1, și până la locul 15 ocupat de Poli Iași, echipele sunt despărțite în clasament de doar șase puncte. Acesta este și motivul pentru care chiar din startul returului putem asista la schimbări spectaculoase în ierarhie, echipele aflate în a doua jumătate a clasamentului putând face ușor rocada cu cele din prima jumătate în cazul în care leagă două-trei rezultate pozitive.

Lider în Liga 1 la jumătatea sezonului regular este FCSB cu 34 de puncte, urmată de Universitatea Craiova cu 32 de puncte și CFR Cluj cu 31 de puncte. Pe locurile 4, 5 și 6, care asigură prezența în play-off, se află Sepsi OSK Sf. Gheorghe cu 27 de puncte, Academica cu 25 de puncte și Viitorul cu 20 de puncte.

Program etapa a XVI-a Liga 1

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>