Andreea Marin luptă cu kilogramele. Prezentatoarea are o rețetă de dietă și pentru pâine… - Cancan.ro

Andreea Marin luptă cu kilogramele. Prezentatoarea are o rețetă de dietă și pentru pâine…


Andreea Marin a dezvăluit câteva secrete în materie de rețete care o ajută să aibă o viață mai sănătoasă, dar și cu kilograme în minus. Prezentatoarea de la TVR face, de asemenea, și mișcare zilnic.

Andreea Marin a început cu spor dieta de slăbire de după sărbătorile de iarnă. Vedeta își tine la curent fanii cu metodele pe care ea le practică.

Mâine vă dau aici poze și rețeta pâinicii de dietă făcută fără făină tradițională, o bunătate! O poți transforma și în prăjitură dacă nu pui semințele și condimentele pentru pâine, ci îndulcitor ul din ștevie și eventual cacao, după dorința fiecăruia.
Eu fac un experiment acum indicat de medicul meu, nu mănânc deloc, absolut deloc făinoase ( pâine, paste, cartofi, etc), nici dulciuri cu zahăr sau sucuri carbogazoase. Dar mănânc orice în rest, pește, brânzeturi, carne cine vrea poate mânca, unt, smântână, legume, verdețuri, etc.’
 , a mai scris Andreea Marin.

De o săptămână, Andreea Marin respectă această dietă.

„Am deja o săptămână, corpul a reacționat după 3 zile tare frumos așa cum mi-a spus nutriționist, am urmat cu sfințenie sfaturile ei, când ma apuc de o treabă, nu o fac pe jumătate. Nu sufăr deloc de poftă, ma ajută mult pâinea specială care se gătește în 5 minute, practic nu simt ca am o restricție astfel. Prepari si bagi compoziția la microunde, nici măcar la cuptorul tradițional. O bunătate! Iar mișcarea ajută considerabil, chiar dacă nu fac decât jumătate de oră, nu e un mare efort. Beau și ceaiul cu care m-am obișnuit, cât pot de mult, e bine că e gustos.’, le-a mai transmis ea fanilor săi de pe rețelele de socializare.

Dieta-minune care a ajutat-o să slăbească 20 de kilograme

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>