Alina Pușcaș, vedeta de la Antena 1, dezvăluiri din spitalul mobil pentru COVID-19: ”Nu vreau dosar penal!”


Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a făcut dezvăluiri din spitalul mobil al Armatei, amplasat la Otopeni. Alina a povestit cum se simte și ce se întâmplă în cortul în care este internată. A mai spus că nu vrea să se aleagă cu un dosar penal.

Actrița Alina Pușcaș se află internată la spitalul ROL 2, ridicat de Armată în curtea Institutului „Ana Aslan” din Otopeni. Care s-a umplut de pacienți. „M-am trezit ceva mai devreme pentru că am simțit o vânzoleală mai serioasă în jur, cumva atipică față de zilele trecute, și, se pare că nu a fost degeaba, ci pentru că au apărut destul de multe noi cazuri, dintr-odată. Îmi pare rău să aud asta și, cumva, îmi anulează bucuria că aseară am primit primul test negativ”, a dezvăluit Alina, într-un Insta Story.

Vedeta de la ”Te cunosc de undeva” așteaptă, cu optimism, cel de-al doilea test care să-i confirme faptul că nu mai este infectată cu noul coronavirus. Săptămâna trecută, cele două teste pe care le-a făcut au dat rezultate pozitive. Spitalul ROL 2 al Armatei a fost ridicat pentru a găzdui pacienții asimptomatici sau cu forme ușoare de Covid-19. Alina este asimptomatică și de aceea a ajuns acolo și nu la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș.

Alina Pușcaș, vedeta de la Antena 1, dezvăluiri din spitalul mobil pentru COVID-19: ”Nu vreau dosar penal!”

Alina a mai dezvăluit și cum se comportă medicii în acel spital mobil din Otopeni. „Se pare că, o dată pe săptămână, cel mai important om de aici, cel care conduce această unitate, le face o bucurie și comandă pizza pentru toată lumea. Mi se pare incredibil. Mi se pare foarte frumos acest gest”, a spus actrița.

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>