Adrian Mititelu, cinci ani de închisoare, într-un alt dosar de evaziune fiscală! Fiul acestuia este revoltat. „Sistemul judiciar din Romania este unul infect” - Cancan.ro

Adrian Mititelu, cinci ani de închisoare, într-un alt dosar de evaziune fiscală! Fiul acestuia este revoltat. „Sistemul judiciar din Romania este unul infect”


După ce acum două luni şi jumătate a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru evaziune fiscală în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB, finanţatorul FCU Craiova, Adrian Mititelu, a mai primit o condamnare.

În acest dosar mai sunt implicați alți nouă inculpați, însă aceștia au fost achitați. Adrian Mititelul fiind singurul care a primit o condamnare. Veste a venit ca un șoc pentru familia acestuia, având în vedere că mai are de executat o altă condamnare de trei ani, din dosarul transferului lui Mihai Costea.

Adrian Mititelu JR, revoltat de sistemul judiciar

Noua condamnare a lui Adrian Mititelul l-a revoltat pe fiul acestuia, care acuză sistemul judiciar ca este unul incorect. Tânărul s-a arăt extrem de nemulțumit de sentința primită de tatăl său și i-a luat apărare în spațiul public. (VEZI ȘI: ADRIAN MITITELU JR, DEVĂLUIRI INCEDIARE DESPRE MOTIVUL PENTRU CARE PATRONUL FC U CRAIOVA 1948 E ÎN ÎNCHISOARE! „JUDECĂTORUL A MĂRTURISIT CĂ ARE OBLIGAȚII FAȚĂ DE MULTE PERSOANE ȘI ASTFEL LE REZOLVĂ”)

Citeste tot articolul pe CANCAN.RO >>